400 bine kadar olan motorlar uygun fiyatlı sayılır artık, benelli trk 502 x baktım 400 bin olmuş kawasakiye 350-400 bedava.
400 bine kadar olan motorlar uygun fiyatlı sayılır artık, benelli trk 502 x baktım 400 bin olmuş kawasakiye 350-400 bedava.
Kaliteyi etkileyen bir unsur değil, eminim Kawasaki kaliteli malzemeler kullanmıştır. Özellikle enduro, dual sport, cross tipli motorlarda ters maşanın tercih edilmesinin sebebi süspansiyonların hareket alanının uzamasına yaraması. Ters ya da düz olması ağırlık merkezini etkiliyor yanlış hatırlamıyorsam, bir ara epey bir okuyordum bunlar hakkında.
Z500 ün fiyatı iyimiş.250cc ye yakın fiyat neredeyse.Zaten talep çok olduğu için 250cc ve altı motosikletler saçma fiyatlardı.Bu da kanıtı...
Herkese merhaba,
Bende dominant 400 den geçiş yapıyorum bugün Z500 Special edition modelinden sipariş verdim
Haftaya teslim olacak
Evet arkadaşlar bugün motorun faturası kesildi
Plaka işlerim kaldı sanırım hafta başına almış olurum motoru
Motor geldi )
Plakasini cikarmadigim icin almadim pazartesi plakasini bastirir teslim alirim
Tr ye ilk gelen Z500se imiş öyle dediler
bence pahalı. Eliminator ile aynı sınıfta QJ motor daha ucuza 70 beygir 700cc cruiser makina satıyor. tipi fena değil. RKS getirmiş. Ekranı falan da muhteşem. eliminatora o ekran yakışıyor mu? bu yaz epey rekabet olacak motorlarda.
Motoru bugun aldim
Dominar 400 den buna gecince ilk izlenimlerim
Bu motor bana oyuncak gibi geldi
Dominar cok daha agir ve heybetliymis
Sürüşü cok iyi motorda mukemmel bir denge var
Dominar bunun yaninda fargo kamyon gibiymis
Z500 e binince farki anladim titresimi ziriltisi oyle hissttirdi
Agirlik konusunda resmen kendime eziyet etmisim
D400 kesinlikle sehirici motoru degilmis bu motor cok kivrak ve hafif
Şuan 4.000dd yi gecmiyorum yuksek devirde titrermi bilmem ama suan hersey cok iyi
Motorda işçilik ve kalite bayağı üst seviyede örneğin bayagi inceledim adamlar kablo bağı cirt kullanmamis
Kablolar hep klipsli bajajda heryer cirt cirt
Tek eksi yonu surus pozisyonu bi tik one egimli buda yükü el bileklerinize bindiriyor
Ayrica kitapcikta yazana göre ilk bakim 1.000km sonraki 12.000km böyle bir servis araliğı beklemiyordum
Bir süredir Eliminator 500 bulmak için çabalıyorum fakat maalesef bulamadım. Bayiler standart şekilde 'ay başında gelecek sayılar belli olacak' diyor, söyledikleri tarihte tekrar sorulduğunda bir sonraki ay başını işaret ediyor. Far kapağı ve amortisör kılıfını 60 bin farkla satma projesi olan SE modelinin ellerinde olduğunu söylüyor bazıları. Şu ülkede motosiklet alabilecek bütçeyi ayarlamak bir mesele, beğendiğin modeli alabilmek başka bir mesele. Çok yazık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)