Merhaba,
yamaha ybr 125 esd motorum var şuan ustalardan çok muzdaribim. Avrupa yakasında pahalı olmayan tamirci önerisi olan var mı?
Merhaba,
yamaha ybr 125 esd motorum var şuan ustalardan çok muzdaribim. Avrupa yakasında pahalı olmayan tamirci önerisi olan var mı?
Bakım mı yapılacak blok mu inecek, nedir tam olarak sıkıntınız? Bir de Maslak farklı Esenyurt farklı, Avrupa yakasının neresindesiniz?
Maslak Atatürk Oto Sanayi'de İşleyen Motor var, yalnızca yamaha ve honda motorlara bakıyor. Ben beğenmiştim orayı.
Google maps linkini bırakayım: https://maps.app.goo.gl/7BnQRjqzPHcUeSdG8
Hem "uygun fiyatlı" hem "iyi"...
Maslak tarafındayım. Şuan motorsiklette bir problem yok. bakım vs işleri için genel olarak
Yukarıda google maps linkini de verdiğim işleyen motor Yaşar usta esnaflığı ve ustalığı iyidir. Ama gitmeden telefonla aramak iyi olur. Bir tek honda ve yamaha bakıyor, orjinal parça kullanıyor, kendiniz yan sanayi parça götürseniz de onu kullanmak konusunda çekincesi olabilir. Honda ve yamaha dışındaki motorlara bakmaması da ben bunları biliyorum bilmediğim motoru kurcalamam anlamında olumlu bir şey. Size çok uzak da sayılmazmış, bir gün gidin bakın konuşun, aklınıza yatarsa bakım zamanı gidersiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)