Sigara misali bıraktım deyip de bırakayım, mahçup olmamak için içilmez ya hani bir daha, maksat o...;+)))
Foruma üyeliğim aslında çok eski, parola vs derken ilk hesap gitti. Taa o zamanlar (2007 ler miydi sanki) hatırladığım iki nick var; ilki Cyan, ikincisi Makseli. Makseli M.Akseliydi aslında ama genelde karıştırıp Maskeli diyordu üyeler. Hatta SYM Wolf muhabbeti vardı o zamanlar, sanırım M.akseli almıştı da burada paylaşmıştı, herkesin ağzının suyunu akıta akıta resimler paylaşmıştı falan filan. ;+)). En aklımda kalan dönemdir o, 15 yıldan fazla olmuş. Gençtik, bekar, yeni evli, yeni baba filandık hepimiz. O zamanın öğrencileri şimdi iş güç sahibi aile babaları oldular.;+)
Forum TV nin radyoyu bitirmesi gibi erimiş durumda şu an, o tarihten bu zamana TR deki motor sayısı belki ona katlandı ama bakıyorsun forum geriye gitmiş. Birde bunun üstüne gelip abuk subuk laf anlamaz tiplerin kahrını çekmek duble gereksiz.
Geçen bir topikte yazmıştım; bu forumla başlamadım motora, girmeden de bir süre devam edebilirim...
Kalın sağlıcakla....;+))