2024 kawasaki zx 6r- 2. el yamaha r6 fiyat uçurumu
Reklamlar
-
kawasaki türkiye internet sitesini yenilemiş. gezinirken fiyat listesine baktım, 2024 zx 6r 760.000 tl fiyat gözüküyor. süper uygun değil ama aşırı pahalı da değil bence fiyatı. daha sonra sahibindende yamaha r6 lara bakma gafletinde bulundum. aman allahım 1 milyon isteyen var. 800- 850 civarı istiyorlar en temizlerine. en yenisi 2020 model, 5 yasına girecek 9 ay sonra motorlar. 0 zx 6 var iken o paralara kim yıllarca yatmış r6 alır ki ? kawasaki bayisi arayıp soran oldu mu ekstra ücret vs mi istiyorlar yoksa motor yok mu piyasada hala ? piyasaya o fiyattan 0 girdiği anda o r6 ların 600 civarına düşmesi gerekir aksi halde.
Reklamlar
-
bu ülkenin ne esnafından ne de kullanıcısından yamaha motor alınır; neye şaşırdın ki?
-
Sokakta r6 veya muadili racing motor görmeyeli yıllar oldu. 800-850’ye kimsenin r6 aldığını sanmıyorum. Hem racing modası biraz geçti hemde o fiyatlara Avrupalı egzotik motor alıyorsun. Fantezi hayali fiyatlar bunlar
-
17 Haziran 2024, 13:44
evet 3 ay sonra gelen edit. piyasaya zx 6 lar girmis, 793 bin liradan satiliyor 40. yıl versiyonu normali 760. r6 lar ( son kasası) hala 700 den başlayıp 950 bin liraya kadar çıkıyor, temız 600 rr lar 650 800 arası değişiyor. bu açgözlü insanlar olduğu sürece ucuza motor alamıyacağız, hele yıl sonu biraz kredileri açıp dövizi rahat bırakırsalar yine sapıtacak piyasa. yazık bize gerçekten.
-
17 Haziran 2024, 17:22
hocam kısa paça kumaş pantolon+beyaz atlet üstüne beyaz gömlek+rayban güneş gözlüğü+parmakta siyah taşlı yüzük+sol kolda pusula,güvercin,gül dövmesi olan paralı hödük tayfanın dilinden düştüğü zaman R6 alınıp kullanılabilir. 800 bin lira vereceksem ve racing istiyorsam gider o paraya s1000rr alırım zaten ne zamandır caddede R6 görmedim sebebi budur herhalde o paraya o motor mu alınır? afedersiniz marka köpeği bir insan olmasam gider kendime bi ybr alır keyfime bakarım şu saatten sonra geçen bi başlıkta yazmıştım mt25 300 bin lira olmuş gençler neye biniyor diye hiç birimiz binemiyoruz sanırım artık.
-
17 Haziran 2024, 20:12
doberman adlı üyeden alıntı
hocam kısa paça kumaş pantolon+beyaz atlet üstüne beyaz gömlek+rayban güneş gözlüğü+parmakta siyah taşlı yüzük+sol kolda pusula,güvercin,gül dövmesi olan paralı hödük tayfanın dilinden düştüğü zaman R6 alınıp kullanılabilir. 800 bin lira vereceksem ve racing istiyorsam gider o paraya s1000rr alırım zaten ne zamandır caddede R6 görmedim sebebi budur herhalde o paraya o motor mu alınır? afedersiniz marka köpeği bir insan olmasam gider kendime bi ybr alır keyfime bakarım şu saatten sonra geçen bi başlıkta yazmıştım mt25 300 bin lira olmuş gençler neye biniyor diye hiç birimiz binemiyoruz sanırım artık.
bugün hastaneye gidiyodum dolmuşta, lan 3 tane r25 arka arkaya... arkadaş, kızılay mı dağıttı bu zıkkımı? o paraya hala da alıyor millet. yer de düzce, hani böyle metropol bi şehir de değil.
-
17 Haziran 2024, 21:20
shruikan adlı üyeden alıntı
bugün hastaneye gidiyodum dolmuşta, lan 3 tane r25 arka arkaya... arkadaş, kızılay mı dağıttı bu zıkkımı? o paraya hala da alıyor millet. yer de düzce, hani böyle metropol bi şehir de değil.
abi yemin ederim delirmiş bu insanlar, r25 parasına ducati scrambler bile var az para değil ki. millet nerden buluyor da 40 beygir motora veriyor bu paraları ben anlayabilmiş değilim bi numarası olsa hadi neyse.
-
18 Haziran 2024, 10:28
racing makinenin ikinci elini cok cok emin olmadikca, almam.
sifir kawasaki alirim, kafam rahat.
elin apacisinin icinden gectigi r6 alip maceraya aramaya gerek yok
-
18 Haziran 2024, 14:01
ben de yuzde yuz boyle dusunuyorum. bence herkes boyle dusunmeli zaten peki bu adamlar nasil bu fiyatlari yazabiliyorlar hala aklim almiyor
-
18 Haziran 2024, 15:00
Yazmaları satabildikleri anlamına gelmiyor ki =)
Ocak'ta Vespa'yı 129'a sattım. Bodruma yazlığa götüreceğim diyerek =))) bir galerici aldı.
3 gün sonra 189'a koydu ilana. Ben bilmiyordum sanki o fiyata satmayı.
Hala ilanda, fiyatı da artırmış... =)
**
ZX6 olmaması değildi o fiyatın sebebi, o yüzden o R6'lar hiç bir zaman 600 civarına düşmeyecek, düşse bile 600 de verilecek rakam değil.
Normalde yenisi artık gelmeyecek olan bir aracın piyasası düşer. Ama Türkiye'de motosiklet camiası o kadar kısıtlı bir alan ki, böyle canı sıkılan at koşturuyor, whatsapp/facebook gruplarında aklınca piyasa belirliyor millet.. Ben XJ6F'i satarken de "o bu kadarsa benimki şu kadar" diye uçup kaçıyorlardı, ben 2 haftada sattım motorumu, onlar hala daha 3 sene geçti, aynı motorlara "R25 bu kadarsa bizimki şu kadar" kafasıyla fiyat biçiyor..
Yaz 1,5 milyon yaz n'olacak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)