Ben almazdım, alacak tüm yakınlarımıda uzak tutar almaktan vazgecirirdim. 30 koysan CRF 250 Rally alırsın.
Ben almazdım, alacak tüm yakınlarımıda uzak tutar almaktan vazgecirirdim. 30 koysan CRF 250 Rally alırsın.
Bugün standda bu motoru inceledim, fena durmuyordu. Fuar görevlisi sarışın kız yanıma gelip destek olup olamayacağını sordu. Ben de muhabbet uzasın diye sordum da sordum. Sonra ismimi yazdırdım alacakmışım gibi. Bir kaç güne ararlarsa "ne yaptınız alıyor musunuz?" diye o zaman mecburen kıvırıp yalan söyleyeceğiz.
Bana da 225 mi 235 mi öyle bir fiyat verdiler. Ben de ilanlardaki satış fiyatı hakkında bilgileri olup olmadığını sordum. Bilgileri varmış ve bu kampanyanın fuara özel olduğunu söylediler. Kaparo veriyorsan hatırlı olsun, artık motorun eksisini artısını sen bizlere anlatırsın.
500 cc motosiklet için fiyat çok güzel demekki neymiş 400k yerine 235k ya verince bile para kazanılıyor muş
Ben kapora verdim. Ve 100 kişinin üzerinde bugün kapora gönderen vardı.
Ya dolandirildik ya da iyi bi kumar oynadık. Hiçbir fikrim yok acikcasi
Avcılar da motosiklet tamiri ve alım satım ile uğraşan bir arkadaşım var bu markadan da satıyor bayağı bir pr çalışması yapıyor Fiyat olarak değişkenlik olması benimde dikkatimi çekmişti.
ben almıştım. silindi piyasadan. rks gibi markalar 1 sene getiriyor bilemedin 2 yıl. sonra bizde de yok ki diyip uzuyorlar. rks den motosiklet alınmaz.
trv242 ye gelince: mini nc idi. çok güzel motosikletti. ama arkasında durmayan bir distribütörle yine mahvettiler herşeyi. rt250 ile aynı sonu paylaştı.
aldınmı bilmiyorum ama gerekirse kaporanı yak kesinlikle bulaşmaa dost tavsiyesi ileride çok dua edersin
Kırmızısı güzelmiş.
Ben şehir şehir geziyorum 4. Nesil turunculardan çok memnunum. Ama sıfır alanlar motoru kendi ustasına çok iyi bir şekilde toplatsin. Sipariş çok alıyorlar ve acelecilikten üstün körü motor topluyorlar sonra bir yerleri çıkıyor patlıyor . Ama iyi toplanirsa fiyatının üstünde kalitesi var BMW GS gibi bir motor . Yola oturuyor. Motor vücudunuzu kaplıyor dev gibi. Çok güçlü ciddi anlamda hızlı motor
Olay Çinliyse 5 yıl kuralına her zaman uymanızı tavsiye ederim. Yani 5 senedir getirilen bir model alın ya da bekleyin.
Aksi takdirde son kullanıcısı olmak dışında parça konusunda da büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.
Ben yine de Rkn yerine QJ, Voge, Benelli gibi standartları olan Çinlileri tavsiye ederim.
Rkn’de daha önce yaptığı gibi “ben oynamıyorum ya” deyip bu modeli getirmeyi bir anda bırakabilir. -Trv’de olduğu gibi-
Tüketiciyi koruyan caydırıcı bir kurum ülkemizde bulunmadığından her gün yeni bir Çinli marka duyuyoruz zaten. Ne servis ağı ne parça.. Cebinde az buçuk parası olan iki kişi toplanıp bir konteynır motorsiklete giriyorlar, sonra gelsin mağduriyetler..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)