Yetmişten Yediye Bir Dönüş Hikayesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
RecepAlışkan adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun.
Bu kazalarda kusurlu olan siz degilsiniz sanirim, bir cumlenizden onu anladim.
Yine de merak ediyorum, bu kazalarda hiziniz biraz daha dusuk olsa yine olur muydu ?
Tam size abs li ufak bir motor alin fiti fiti gidin diyecektim ki cbf i de satmisiniz.siz kendinizi daha iyi bilirsiniz muhakkak.
Hayirli olsun, bisikletcilikte cok guzel.
-
O bacak ne öyleeeeeeee ?
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
O bacak ne öyleeeeeeee ?
tam mangala atmalık üstüne az bi kuyruk yağı da gezdirdin mi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
-
Geçmiş olsun. Umarım bir sakatlık kalmamıştır.
-
Hepinize çok çok teşekkür ederim Kazalarda Ters seritten gelen araç...Geri geri bir anda hızlanap bana çarpan taksi...Yolda olan herkese çok çok temkinli kazasız belasız sürüşler dilerim Sağlıcakla
-
Gelmiş geçmiş olsun Hocam, büyük kazalar, sıkıntılar atlatmışsınız.
-
bacağı somun ekmek sandım
bu kadar kazaya full ekipman hala giymiyorsundur diye düşünüyorum
-
Güzel bir yol bisikleti ile yola devam ediyorum şuan
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bisikletten motosiklete geçmiş biri olarak, daha bir ilgiyle okudum, biraz da tırstım Gerçi bisiklet Türkiye şartlarında motosikletten daha tehlikeli bir aktivite, orası da ayrı. Trafikte böcekten hallicesiniz. Hadi motosiklete trafikte az da olsa dikkat ediyorlar ama bisiklet bu memlekette hala çocukların yaz tatili oyuncağı minvalinde değer gördüğü için, daha da tehlikeli trafiğe çıkmak için. Umarım keyif alırsınız.
Bu arada bisikletiniz yol değil, şehir bisikleti.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bacağı somun ekmek sandım
bu kadar kazaya full ekipman hala giymiyorsundur diye düşünüyorum
Kaza öncesi ve sonrası her zaman FULL EKİPMAN Bu kazalar da mahalle aralarında olan küçük kazalar değildi
Punctum adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bisikletten motosiklete geçmiş biri olarak, daha bir ilgiyle okudum, biraz da tırstım
Gerçi bisiklet Türkiye şartlarında motosikletten daha tehlikeli bir aktivite, orası da ayrı. Trafikte böcekten hallicesiniz. Hadi motosiklete trafikte az da olsa dikkat ediyorlar ama bisiklet bu memlekette hala çocukların yaz tatili oyuncağı minvalinde değer gördüğü için, daha da tehlikeli trafiğe çıkmak için. Umarım keyif alırsınız.
Bu arada bisikletiniz yol değil, şehir bisikleti.
Sizin trafikte bisiklet kullanımı görüşlerinize üzülerek katılıyorum çok çok doğru bir görüş açısı Bisikletle kaza riskleri çok daha fazla oluyor ama genel olarak kasa sonuçları daha az kırıklar ve çıkıklar
-
Sizin trafikte bisiklet kullanımı görüşlerinize üzülerek katılıyorum çok çok doğru bir görüş açısı Bisikletle kaza riskleri çok daha fazla oluyor ama genel olarak kasa sonuçları daha az kırıklar ve çıkıklar
Sanıyorum kendiliğinden düşme durumundan bahsediyorsunuz. Öyleyse evet. Yoksa bisiklet kazası sonucu ölen arkadaşlarımız oldu. Bizim gibi şehirlerarası yolda 100-150 km yol yapan bisiklet sürücülerinden bahsediyorum. Bisikletler nispeten yavaş ve tehlikeden kaçma potansiyeli motosiklete göre çok daha düşük olduğu için, trafikte çok daha riskli aletler. Siz yine de dikkatli olun.
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Sanıyorum kendiliğinden düşme durumundan bahsediyorsunuz. Öyleyse evet. Yoksa bisiklet kazası sonucu ölen arkadaşlarımız oldu. Bizim gibi şehirlerarası yolda 100-150 km yol yapan bisiklet sürücülerinden bahsediyorum. Bisikletler nispeten yavaş ve tehlikeden kaçma potansiyeli motosiklete göre çok daha düşük olduğu için, trafikte çok daha riskli aletler. Siz yine de dikkatli olun.
Benim de maalesef motosiklet kazalarında oldukça fazla tanıdıım insan vefat etti Bisiklet kazaları daha fazla Bir bisiklet sürücüsünün en az motosiklet sürücüsü kadar dikkatli olması gerekir Sadece bisiklet kaza sonuçları motosiklet kaza sonuçlarından daha az sakatlık,ölüm...Uçak kazaları gibi Kazalar az ama sonuçlar daha olumsuz Bisiklette park halinde bile birisi kapıyı açıp sizi yere itebiliyor Cevap verince de görmediğim çocuğum az ileri gitsene:d Ne kullanılırsa kullanılsın tüm yolculara Kazasız belasız sürüşler
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)