VİTESLER GEÇMİYOR ACİL YARDIM
Reklamlar
-
Kuryelikte kullanıyorum motosikleti bugün baskı balata motor yağı vs değişti 6 lı Baskı balata takıldı önceden de 6 lı vardı zaten öncesinde viteslerim hafif zor geçiyordu şimdi neredeyse hiç geçmiyor debriyajı sert yaparsam geçmiyor yumuşak olursa biraz daha iyi geçiyor 4 ve 5 rahat geçiyor 1 2 3 çok zor Gaz verince debriyajın sertliği artıyor ara gaz vererek ve her vitesi devirli kullanarak zar zor geçiriyorum şanzıman da sıkıntı olduğu söylendi bana ama bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Şuan hiç geçiremiyorum 3. Vitesi kullanıyorum sadece kalkarken de giderken de nasıl düzelecek bu
Reklamlar
-
E şanzumanda problem olduğu söylenmiş. Biz ne yapalım diyorsunuz?
-
Punctum adlı üyeden alıntı
E şanzumanda problem olduğu söylenmiş. Biz ne yapalım diyorsunuz?
Bazıları da baskı balata ayırmıyor tarzı söyledi de ondan size de sorayım dedim olduğu yerde çalışmadan debriyaj kullanmadan çok rahat geçiyor vitesler debriyaj kullanınca geçmiyor
-
Kavrama ayarını kontrol edin, eğer olmuyorsa problemi başka yerde aramanız gerekir.
-
baskı-balata sayısı tutuyor da, orijinal ölçüsü de tutuyor mu? doğru kalınlıkta mı?
debriyaj ayırmıyorsa telini ger, dene, gene olmuyorsa başka bi yerdedir sorun.
zincir fazla gergin olmasın?
-
Vites çubuğu yayı sertleştiğinden de geçişler sorunlu olabilir. Vites çubuğunu değiştirin derim.
-
Motosiklet kontak kapalı olduğu halde vitesler çok rahat geçiyor çalışınca geçmiyor şimdi fark ettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)