Merhabalar.Bu iki motordan birini almayı düşünüyorum.Newlight 64 bin,arome 59 bin civarı.Arome
9hp,NL pro 8hp.
Bu iki modelden hangisi daha sorunsuzdur ? Motora çok binilmeyecek.Yılda en fazla 3 bin km civarı yaparım.
Merhabalar.Bu iki motordan birini almayı düşünüyorum.Newlight 64 bin,arome 59 bin civarı.Arome
9hp,NL pro 8hp.
Bu iki modelden hangisi daha sorunsuzdur ? Motora çok binilmeyecek.Yılda en fazla 3 bin km civarı yaparım.
Ben olsam tercihimi aromeden yana yapardım. İkisinide sürmedim ama ikisinidd gözümle gördüğümde arome çok daha kaliteli bir hissiyat uyandırdı gözümde. Newlight bi kasisten hızlı geçince 5 e bölüncek havası var
Valla RKS'den olabildiğince uzak durmak lazım. Bende grace 202 modeli vardı,700 km'de sattım kurtuldum diyorum. Servis desen yok bozulan parça bekle ki gelsin. Bir de şu var x modeli çıkarıyorlar 2 sene sonra üretimi duruyor. Yine de siz bilirsiniz tabi en azından hintli modellere bakmakta fayda var
O fiyata hintli de alınır. Nacizane Çinli alma derim, şikayetvar daki yazıları oku. Şikayet adetlerine bak vs. Forumları araştır, servis kalitesi aynı olacak hemen hemen ama bari daha az sorun çıkarsın. 70-75 bandında TVS ve Hero var. Ntorq var, gayet güçlü. Yakından bakınca kalite farkını anlarsın. Çinli üzer.
65k ya gerçekten çinli motor alınır mı diye aynanın karşısına geçip bir kendinize sorun
yahu hadi 35 40k desen derim ki bütçe bu bütçeye eli yüzü düzgün motor yoktur ama 65 e gayet güzel motosikletler vardır
yeni başlayanlar malesef servislerlerle kanlı bıçaklı olmadan gidip düzgün motor alamıyor illa motosiklete servislere illahlah edecek sonra gidip 2. elde olsa düzgün bir motor alıp keyfine bakacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)