2017 de Türkiye'ye giren ilk Dominar 400 lerden birini ben almıştım. Hatta o dönem sosyal medyada motorunun resimlerini çokca paylaşanları gizlice tespit edip ' yakıtı koyalım gez ' şeklinde Kuralkan'ın teşvikleri vardı. Banada teklif etmislerdi fakat Aralık ayındaydık soğuklarda gezmek istemedim. Herneyse.. Dominar uzun yolda güven veren bi motor. Ne geride kalıyor, ne uzayıp gidiyor. Yakıtıda makul. Paylaşım için teşekkürler, yolun açık olsun bol keyifli sürüşler.
Edit : Tommy'i engellicem sanırım. Sürekli bende biyerlere gitme isteği doğuruyor. Adminler ilgilenirmisiniz ( Seviliyosun )
Top case olan motorlarda bu çanta bir sıkıntı çıkarır mı sizce
Bu ara bayramda hava güzel olursa İzmir-Hatay-Yayladağı arası yapmayı düşünüyorum bu motorla. Önerilerinize açığım.
Anlık olarak yolculuk bitti 850-900Km sonunda diyebileceğim şu ki bu motor fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.Eksi yönleri yok mu derseniz var tabiki,montaj kalitesi,motor giderken ara sıra duyulan trim sesleri olmasaydı gerçek anlamda bu fiyata rakipsiz denilebilecek bi seviyede motor olurmuş keşke bajaj bu motorun fiyatını bin dolar arttırsa kusursuza daha yakın bi montajla satmış olsa.Şöyle son bi fotoğrafla konuyu noktalayayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
Hocam sizde çok daha stabil olacaktır topcaseden destek alacağı için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Aklıma yazdım hocam,zaten 9 ay buradayım artık illa ki bi şekilde Fethiye’ye gelir,yazarım.Teşekkürler.
173-175 hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Bugün bu scooter çalışır mı diye konu açacaktım ama maşallah 4 aydır yatan scooter tek marş çalıştı şaşırdım valla,hero bunda ne akü kullandıysa artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
Xpulseda gözüm vardı hep dağ bayıra çıkmak için,şüpheliydim bi yakınlaştık sayılır
Tekerine taş değmesin hocam. Valla forumda yaprak kıpırmadamıyor. Böyle güzel paylaşımlar görmek güzel oluyor.
Bence şu alet çift silindir olsa daha bi hoş olmaz mıydı? Özellikle de uzun yol konforu için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)