Kask Tavsiyesi Max 5-6 Bin
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar ben LS2 Rapid Nardo Gri kask kullanıyorum linki ;
https://www.n11.com/urun/ls2-rapid-n...gaza=motoyigit
Bu kaskıma interkom taktım müzik dinlerken kask rüzgar aldığı için tam zevk alamıyorum, bu kaskı artçı kaskı yapacağım, kendime max 5-6 binlik rüzgar almayan bir kask arıyorum önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim
Bu arada motorum Jupiter 110 cc
Reklamlar
-
Merhaba.
Ben de 5 yıl kadar önce aldığım LS2 FF 352 kaskı kullanmaktayım. Çene tarafından çok rüzgar alıyor. Alttan giren hava alnıma vuruyor ve sinüzite felaket derecede kötü etkisi var.
Bundan önce kullandığım Nolan N63 Kaskta böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum.
Aynı şekilde ben de arkadaşlardan rüzgar almayan kask tavsiyesi bekliyorum.
-
bende rapid xtreet kullanıyordum, geçen gün ls2 stream 2 aldım.
aldıktan sonra 4 5 km kullandığım için net denemedim ama, rüzgar sesi daha az aldığını söyleyebilirim.
-
https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c10-kask-beyaz Burdan renk seçebilirsin. Kask çok sağlamdır.
-
motospartdan hjc ve mt alabilirsin.motomax da scorpion kasklar var.scorpion exo 491 veya mt revenge 2 alabilecegin en iyi kask 6 binliraya.ls2 malesef cogu modeli ses geciriyor konforsuz ve malzemeleri yerinden oynuyor zamanla.tam tersi iyi modelleri de var ama az sayıda ve fiyatları yuksek
-
Kasklar her türlü üzerine rüzgar vurunca ses yapar, çaresi yok, parayı bastırıp schubert de alsanız aynı. Kulak tıkacı kullanın. Alpine motosafe gibi motosiklet için üretilmiş kulak tıkaçları çok rahatlık sağlıyor ve tüm sesleri kesmediği için muzik dinlemey interkom kullanma gibi durumlarda da işe yarıyor.
-
X-Slim adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben LS2 Rapid Nardo Gri kask kullanıyorum linki ;
https://www.n11.com/urun/ls2-rapid-n...gaza=motoyigit
Bu kaskıma interkom taktım müzik dinlerken kask rüzgar aldığı için tam zevk alamıyorum, bu kaskı artçı kaskı yapacağım, kendime max 5-6 binlik rüzgar almayan bir kask arıyorum önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim
Bu arada motorum Jupiter 110 cc
Yurtdışından alın. Alacağınız kask 150 Euro sınırı altında kalacağından, buradan satın alabileceğinizden çok daha iyi bir kask alırsınız. Örneğin Scorpion Exo 391/491, AGV K1/K3, Nolan N60/N80, Nexx SX serisi, vs.
-
Espresso'nun dediği gibi kulak tıkacı çok önemli. Uzun süre kulak tıkacıyla kullandıktan sonra ilk kez kısacık bir yolda tıkaçsız ve vizör açık gittim, ses inanılmaz yüksek geldi.
Bütçe açısından HJC C10'u denemenizi öneririm. Ucuz ve güvenli bir kask. Ayrıca alttan gelen havadan rahatsız olanlar için gördüğüm kadarıyla çene kısmında perdesi var. Boynunuza da bir buff taktığınızda olabildiğince alttan giren havayı keser diye düşünüyorum.
-
iki üç gündür her girdiğim konuda bir kulak tıkacı muhabbeti geçiyordu,
sonunda bende siparişi geçtim şimdi, motosafe tour, vatana millete hayırlı olsun
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
sonunda bende siparişi geçtim şimdi, motosafe tour, vatana millete hayırlı olsun
Mantıklı bir hareket. Aradaki fiyat farkı çok değilse Race almak daha uygun gibi. Her frekansta gürültü azaltma oranı görece daha fazla.
Detaylı bilgi için: @Cyan.
-
yec adlı üyeden alıntı
Mantıklı bir hareket. Aradaki fiyat farkı çok değilse Race almak daha uygun gibi. Her frekansta gürültü azaltma oranı görece daha fazla.
Detaylı bilgi için: @Cyan.
Ben de bir turda Cyan'da görmüştüm kulak tıkacını, ne kadar gereksiz bir şey demiştim, sonra ben de aldım, şimdi takmayı unutursam fena geliyor ki ben xmax sürüyorum, önde deflektör takılı, ona rağmen kulak tıkacı olmayınca gürültü rahatsız ediyor.
-
Herkesin emeğine sağlık hepsini araştırıp en uygun olana karar vereceğim teşekkür ediyorum
-
Merhaba arkadaşlar bana bu kask uygun geldi , ne diyorsunuz ?
https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c10-kask-tins-mc1sf
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
Ben de sipariş verecektim unuttum. Aldıktan sonra bir inceleme konusu açma şansın olur mu şehir içinde nasıl, uzun yolda nasıl merak konusu.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
Ben de sipariş verecektim unuttum. Aldıktan sonra bir inceleme konusu açma şansın olur mu şehir içinde nasıl, uzun yolda nasıl merak konusu.
ben biraz tatlısu motorcusu olduğum için şimdilik motoru çıkartmıyorum.
havalar biraz ısınınca anca deneyeceğim.
-
Micrometric değil de double d-ring kayışı olsaymış keşke.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Micrometric değil de double d-ring kayışı olsaymış keşke.
Ne demek istediğinizi anlayamadım hocam
-
X-Slim adlı üyeden alıntı
Ne demek istediğinizi anlayamadım hocam
Kaskı kafaya taktığımızda çenenin oradan kayışla bağlarız ya double d-ring bağlantıya sahip olanlar kaza anında daha güvenilirdir, kask kafamızdan çıkmaz.
-
mt ravenge 2 sharp testi 5 yıldız. Güvenlik açısından 50.000 lik kaskla aynı puanda 30.000 civarı olanlardan daha iyi. Peki neden ucuz dersen, konforu zayıf.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kaskı kafaya taktığımızda çenenin oradan kayışla bağlarız ya double d-ring bağlantıya sahip olanlar kaza anında daha güvenilirdir, kask kafamızdan çıkmaz.
https://i.hizliresim.com/59ziqpr.JPG
Bilgi için teşekkür ederim hocam şimdi oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
ozgurofly adlı üyeden alıntı
mt ravenge 2 sharp testi 5 yıldız. Güvenlik açısından 50.000 lik kaskla aynı puanda 30.000 civarı olanlardan daha iyi. Peki neden ucuz dersen, konforu zayıf.
Konfor derken nasıl konfor hocam bizim amacımız rüzgar almaması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)