Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Ben ettim sen etme diyeceğiniz şeyler neler..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2015
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Bir keresinde Inazuma F i ben de otoparkın parlak betonunda (Bir Ikarus Sendromu yaşamanın hemen akabinde) düşürme ile düşürmeme arasında kaldım, o da nispeten ağır bir motosikletti. Ne olur ne olmaz deyip atlayıp motosikleti yere bırakıvermiştim. Onun da her tarafı karenaj. 2-3 metre süründü motosiklet. Allah tan çok ciddi bir şey olmamıştı. Sanırım karenaj da biraz daha kaliteli ve sağlammış ki lank...! diye yere inen ve sürünen motorun karenajlarını parça parça bulacağımı beklerken hafif bir boya sıyrığı ile kurtarmıştım. Anlık bir karar. Sonra sattım. İlana o çiziği büyük ve net gösterecek şekilde fotoğraf çekerek koymuştum. İstanbul'da kuryelik yapan bir genç sevine sevine gelip alıp götürmüştü geri İstanbul'a. Kasasını çok severdim onun. Şöyle biraz daha canlı 500-600 cc bir motor taşıyor olsa çok daha keyif verici olurdu. Bir de tempra arabaların kasasını çok severdim ben. 97 model Tempram vardı. o kasayı şimiki teknolojik yenilikler ve donanımlarla yine çıkartsalar alır binerim halen.
    abyasar bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj ın sorunu bence üretimden sonra kalite kontrol yok , bazı arızaları olsada Dominar serisi gayet f/p motoru ve kullanımı güzel , Pulsar la tecrübem hiç yok , küçük hafif motor zaman sorunu yoksa uzun yoldada keyiflidir ama gençler o kadar uzun süre 70-80 le gitmeye mental olarak hazır olmayabilirler :D zaten yaşadıkları birçok problem ufacık silindirli motorları dakikalarca tapagaz zorlamaktan kaynaklanıyor..
    Kesinlikle cok haklısınız. Yıl olmus 2023 24 hala tahta sandıkta gönderiyorlar rs ve ns serilerini. Dominarlar yine nispeten iyi metal sandıkta geliyo. Kronik ve çözülemeyen bir cok hatası sebebiyle (ilk nesillerinden son nesillerine) bir daha asla tercihim olmayacaktır kendisi. bu arada kasa olarak da ne ns rs ne de dominarlarda kasa olarak bi değişiklik olmadı. Sadece upgrade oldu. Bi tezim vardı sanırım o da bu sene çrürüyecek. Bi fiorino birde bajaj ns rs değişmeden yoluna nadir olarak devam ediyorlar. Ama bu sene fiorino üretimi sonlanacak psa gurubuna gectiğinden dolayı. Bakalım yeni, güzel ve kroniklerinden arındırılmıs birerns rs ve dominar görmek isteriz


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler