SUZUKİ MOTORDA NASIL BİR MARKA?
Reklamlar
-
Merhabalar ben motorsiklet dünyasına başlangıç yapıcam ve bir markadan başlayıp o markadan sürekli ilerlemek istiyorum şuan çeşitliliğe baktığım zaman 125 lik ve güzel görünüşlü bir motor suzuki gsx-s125 modelini buldum sizce suzuki nasıl bir marka yedek parça açısından ve kalite açısından bir honda ve kawasaki gibi markalarla eşit mi yoksa onların baya altında bir marka mı?
Reklamlar
-
Müko.yatırım tavsiyesi değildir
-
Berkayadabn adlı üyeden alıntı
Merhabalar ben motorsiklet dünyasına başlangıç yapıcam ve bir markadan başlayıp o markadan sürekli ilerlemek istiyorum şuan çeşitliliğe baktığım zaman 125 lik ve güzel görünüşlü bir motor suzuki gsx-s125 modelini buldum sizce suzuki nasıl bir marka yedek parça açısından ve kalite açısından bir honda ve kawasaki gibi markalarla eşit mi yoksa onların baya altında bir marka mı?
Kalite olarak honda ve yamahanın ötesinde ama kawa ile denktir Bana göre. Ama türkiye de bir markadan ilerlerim demek gibi bir şey pek doğru değil. Türkiye de adamı kötü ÜZERLER.
Türkiye de başının ağrımasını istemiyorsan servis ve yedek parça sıkıntısı en az olan firmalardan gideceksin. Yok ben uğraşmaktan hoşlanırım diyorsan alternatif markalara da bakılabilir.
İki gün önce bir arkadaşın tanıdığı motorunu kırmış markası ya rks ya kymco. Servise götürmüş sigortadan motorunu yaptırmak için adamlar motoru servise ALMAMIŞLAR. Çocuk motorunu parasıyla tamir ettirecek yer arıyordu. Türkiye de ki servis işini sen düşün artık...
-
Rahat ve konforlu olsun diyorsan şaşma..İki tane burgman eskitmiş insanım kesinlikle aşırı rahat ve konforlu..
-
Ooooo trol soru.hosuma gitti.
Erhan, is that you ?
Hehe.suzuki japonlarin sonuncusu olur.
Aea videolarinda bol bol suzuki ovuldugu icin bizim cocuklar da asiri anlam yuklediler suziye.
Avrupa istatistiklerine bakildiginda suzuki nin bitmis oldugu goruluyor.
Tasarimdan cok gol yiyorlar bence.kendi segmentinde bir tane bile kafaya oynayan model cikaramiyorlar.
Motosiklet bolumununn satilmasini bekliyordum ama satmiyorlar da.
-
Bir markadan başlayıp ilerlemek mi?
Kardeş, bir yazarın külliyatını okumuyorsun. Zaten motorlara ilgin varsa bir yıl şuna bineyim, aa şu KTM şuna bineyim, azıcık Yamaha süreyim oluyorsun. Her motorun karakteri farklı türü aynı olsa bile.
Suzuki'nin şanzuman efsanedir, alışan bırakamaya da bilir tabii.
-
Orjinal Suzuki yedek parçası pahalı olabiliyor. Manet zincir vs, Avrupa markalarının büyük motorlarını aratmıyor.
-
Gayet kaliteli motosikletleri olan güzel bir marka.
-
Foruma ve motosiklet dünyasina hos geldiniz. Suzuki motorlarin mercedesidir. Ancak;
Suzuki ile baslamak seni yorar, üzer. Yeni oldugun icin motoru yatirsan 30 bin paran gider. Bir yere ufak bir "tiklatman" 50 bin. Tvs-Hero gibi ucuz hintlilerle baslaman daha iyi olur.
Abi tavsiyesi.
-
Burgman 400 haricinde her modeli güvenilirdir. Otomobilleri de dahil tasarımları kötüdür.
-
fakebitchess adlı üyeden alıntı
Burgman 400 haricinde her modeli güvenilirdir. Otomobilleri de dahil tasarımları kötüdür.
Yeni modeller bile mi ?
-
Şaşırtmacalı soru, inanmayın
-
fakebitchess adlı üyeden alıntı
Burgman 400 için neden böyle düşünüyorsunuz?
-
Ranke adlı üyeden alıntı
Burgman 400 için neden böyle düşünüyorsunuz?
Yağ yakmasıyla adı çok anıldı. Zamanında Daelim 250, Forza 300 gibi scooter dünyasında gezinirken Burgman 400'e zıplamak istemiştim (2015 civarı yıllar) ancak kullanıcı deneyimleri hiç hoşuma gitmemişti. (Son güncel kasaları hakkında bir şey söyleyemem.)
https://www.motosiklet.net/forum/mot...sligi-314.html
https://www.facebook.com/groups/suzu...4657355914284/
https://www.motosiklet.net/forum/mot...cin-nasil.html
-
Berkayadabn adlı üyeden alıntı
Merhabalar ben motorsiklet dünyasına başlangıç yapıcam ve bir markadan başlayıp o markadan sürekli ilerlemek istiyorum
Sen önce hayırlısı ile bir başla sonra karar verirsin hangi model ve marka ile devam edeceğine.
-
benimde hep içimde uktedir. 2019dan sonra üretilmiş bir suzuki jimny
-
Suzuki deyince aklıma gelen tek kelime "ömürlük"
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Suzuki deyince aklıma gelen tek kelime "ömürlük"
Benim de, ama yanında ''çirkinlik'' ile beraber.
Güzel modelleri de yok mu, evet var, ama ne bileyim, misal efsane ''hayabusa'', çok çirkin geliyor bana. Sırf çirkinliği için vaktiyle ilk çıktığında inazuma dan vazgeçmiştim mesela. Ama tutupta şimdi bir gt1000 e çirkin dersem de çarpılırım ellam.
-
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Benim de, ama yanında ''çirkinlik'' ile beraber.
Güzel modelleri de yok mu, evet var, ama ne bileyim, misal efsane ''hayabusa'', çok çirkin geliyor bana. Sırf çirkinliği için vaktiyle ilk çıktığında inazuma dan vazgeçmiştim mesela. Ama tutupta şimdi bir gt1000 e çirkin dersem de çarpılırım ellam.
Hayabusa harbiden çirkin motor ama. Yeni kasa gsxr1000(küçük ve tek parça ön farlı) ve 2008/2009 kasa gsxr1000 e hastayım fakat genellikle motorları çirkin, mekaniği çok güzeldir. Millet hala k5 gixxer sürüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)