2-3 kezde ben plaka düşürdüm. Aynısı başıma geldi.
https://www.trendyol.com/pd/oto-akse...chantId=108909
Şu linkteki plakalıktan satın aldım. 2'si somunlu vida olmak üzere 4 yerden vidaladım. Sonra plakayı taktığımda plakalıkla değeceği yerlere, gözle görünmeyen kısımlarını silikonlayarak plakayı taktım. En son olarakta alttaki açılıp kapanan parçanın plakayla kesiştiği yerede hafifçe silikon çekerek kapadım, he birde çıt çıtlar geçtikten sonra arkadan biraz da oraya silikon sıktım.
Bu işlemleri yaptığımdan beri şükür ki plakam bir daha düşmedi.
2. bir tavsiye olarak, bir dönem hoş duracağını düşündüğümden pleksi plakalık yaptırdım. Tabi geldikten sonra montaja uygun olmadığını anlamam çok zamanımı almadı. Sanayiden 2-3mm metal plakalığı takacağım deliklerin ölçüsüyle beraber parça kestirdim. Havşa başlı açtırdım delikleri. Sonrasında montajını yaptım, plakalığı bir güzel silikonlayıp metal parçaya, plakayı da aynı şekilde plakalığa silikonlayarak yapıştırdım. Bir gün beklettim. O şekilde yaklaşık 1 yıla yakın kullandım, hiç bir problem yaşamadım, en sonunda sıkılıp kırarak çıkardım ve normal düzene geçtim.
Tabiii geçmez olaydım, ilk başta 2-3 kere düşürdüm dediğim olaylara vesile oldu falan derken öyle işte reis.