Yurtdışı siteden blok getirmek
Reklamlar
-
Merhaba herkese iyi geceler. Yamaha Fazer 600 motorum içim yedek parça olarak kenarda köşede dursun diye ebay dan 2. El komple sandık motor getirmek istiyorum. Fiyatı buraya göre uygun ve km düşük. Motor no üstünde yazıyor. Okuduğum çoğu forum başlıkları eski tarihli olduğu için güncel olarak bilgi verebilir misiniz?
Reklamlar
-
Eğer blok numarası yazan kısmı kullanmak isterseniz motosikletiniz change sayılır hapis veya para cezası olarakta yaptırımı vardır tabi çözümü faturalı alırsanız muammele yaptırıp ardındanda tespit muaynesi sonrasında kullanabilirsiniz blok numarası içeren kısım için işin gerçek boyutu budur, ne kadar kontrolü sağlanıyor orası şaibeli. Bildiğim kadarıyla böyle ürünlerin faturasız satışı falan yasak, getittirmeye çalışırsanız gümrükte yüksek ihtimalle kaçak muammelesi görür ve gümrükte kalır faturalı olsada caydırıcı bir vergisi olur diye tahmin ediyorum.
-
Parçalarını kullanmak için soruyorum hocam direk takmayacağım
-
2. el ithalatı yasak. İsteseniz de getiremezsiniz
-
fiyatı 150 euro üstünde olacağı için vergi süreçleri hem uğraştırıcı olur hem de çok pahalıya gelir.
-
freasy adlı üyeden alıntı
fiyatı 150 euro üstünde olacağı için vergi süreçleri hem uğraştırıcı olur hem de çok pahalıya gelir.
2. el parça komple yasak
150€ orda zaten işlemiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)