Kostik lekesiyse zor, çıkmayabilir. Yine de şansınızı bir metal parlatıcıyla deneyin derim ben.
FormulaX markasının XCP One diye bir ürünü var, kostik lekelerini çıkarttığını öne sürüyorlar. Denemedim.
Bir de Tetrosyl T-Cut diye bir ürün var, çevremde deneyip memnun kalan çok kişi gördüm. Ben denemedim.
Bu lekeler kostik mi ondan emin değilim yalnız. Belki sadece bir Metal Polish ürünüyle temizlenebilir gibi. Bunlar haricidne WD40 denediniz mi?
Bu Bajaj'ın satıcıları bu kadar mı ne sattıklarından habersizler? Motosiklet'in kostik içeren detarjanla yıkanmayacağını bilmiyorsa yapmasın bu işi.
Yine kaşam akşam sinirlendim. Kesin umurunda değildir, yıkattık ya deyip iyilik yaptığını düşünüyordur bir de, böylesine lafla anlatılmaz malesef böyle insanlarla aynı yeryüzünde yaşıyoruz.
Motosikletinizdeki bu lekeler kostik lekesi. Maalesef çıkarmak oldukça güç. Sıfır aldıysanız başka bir motorla değişimini isteyin. Özellikle ön maşada kullanılan malzemelerde anında reaksiyon yaratır bu kostikli ürünler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)