Bütçe 100-105 / Rx3i Evo veya ??
Reklamlar
-
Merhabalar, ilk defa konu açıyorum bişeyler yanlışsa lütfen söyleyin düzenlerim.
Ortalama motor sevdam 70-75 k km (sırasıyla mobilet-scooter-nk150-rs200evlilik sebebiyle sattım ve tekrar scooter) bu güzel makinalardan ibaret. Şu an evliyim ve scooter rahatlığına alıştım. Market şehir içi vs çok iyi oluyor. Bulunduğum yer adana ve akrabadır biraz da gezme sevdasıdır tarsus mersin adana arası ve köyleri olarak sürekli gidip geliyorum. Hepsinin tek tek arası ortalama 35 km diyebiliriz. Adventure tarzı motora geçmek istiyorum. Tek seferde maksimum 80-100km yapacağım motorlar arasından bir tek hem bütçeme uygun hem düşünceme uygun motor olarak rx3i evo bulabildim. Ufak tefek sorunlarıyla başa çıkabileceğimi düşündüm lakin uma'nın anlaşmasının sona erdiğini öğrendim, tekrar motor getirmeyecek dolayısıyla parça sıkıntısı vs daha da sorun yaratacak. Motoru 1 yıl kadar kullanıp daha sonra yükseltme düşüncesindeyim.
İlk sorum; Rx3i Evo dışında bütçeme ve düşünceme uygun motor var mıdır?
İkinci sorum; Rx3i Evo almak şu an ve 1 yıl sonrası için mantıklı mıdır?
Bu sorular dışında rx3i veya önerebileceğiniz motorla ilgili bildiklerinizi konumla alakalı veya alakasız yorum yaparsanız sevinirim. Hayırlı forumlar, taş değmesin..
Reklamlar
-
Hero xpulse 200 4v bakın derim
-
Hero X pulse 4v iyi bir seçenek olabilir.
-
bende klasik olarak hero derim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler