CB750 Hornet in rakiplerini tarumar etmesi
Reklamlar
-
@tarzan rıfkı az bekle kış başı yerli üretimini alırsın GP'den. Givi / Kappa veya Puig'in ürününden kopyalayabilirler.
Ya da hiç uğraşma yapılmışı var:
https://www.carpimoto.com/en-TR/Body...Hornet-750.htm
Kargosu vergisi vs. ile EUR 150'ye biter. Güzelim motora çakma aksesuar takma bence. Çin'den gelecek bir şeyin bunların yarısı kadar bile iyi olacağını hiç zannetmiyorum.
Puig'inki daha güzel (daha arkaya - neredeyse egzoz ucunun hizasına kadar - uzanıyor...), Carpimoto'ya "Puig'in ürününü de listeleyebilir misiniz?" diye sorulabilir. (https://puig.tv/en/tuning-motos/mudg...ers?bike=30744)
Reklamlar
-
Cyan adlı üyeden alıntı
@tarzan rıfkı az bekle kış başı yerli üretimini alırsın GP'den. Givi / Kappa veya Puig'in ürününden kopyalayabilirler.
Ya da hiç uğraşma yapılmışı var:
https://www.carpimoto.com/en-TR/Body...Hornet-750.htm
Kargosu vergisi vs. ile EUR 150'ye biter. Güzelim motora çakma aksesuar takma bence. Çin'den gelecek bir şeyin bunların yarısı kadar bile iyi olacağını hiç zannetmiyorum.
Puig'inki daha güzel (daha arkaya - neredeyse egzoz ucunun hizasına kadar - uzanıyor...), Carpimoto'ya "Puig'in ürününü de listeleyebilir misiniz?" diye sorulabilir. (
https://puig.tv/en/tuning-motos/mudg...ers?bike=30744)
valla 2side çok güzel kappa hiç aklıma gelmiyor bu işlerde nedense.halbuki cam çerçeve koruma vs aynı şeyler ondada var.çindeki ürünlerin kalite olarak cidden çok iyi seviyede.hiç alışveriş yapmadıysan sanada tavsiye ederim pişman etmez senin motorada vardır baya bir ürün aklına gelmeyen şeyler.tamamen replika cm cm tamamen tabiki aynı.extradan aynı ürünü ister karbon ister pianoblack yada siyah seçtirme imkanları oluyor.bunların şu an aliexpreste karşılığını göremedim.heralde daha kalıbını çıkartmadılaracelede etmiyorum açıkcası yağmurda motor süren biri değilim kışta bitti bitiyor.puigin fiyatı ama cidden iyimiş 100 euro güzel fiyat valla hem puig hem zincirkorumalı vs güzel.tabi bunu taktırtmak cidden zillet bir durum.malesef komple egzosu indirmemiz gerekicek en çok buna üşeniyorum.ben yapabilirmiyim alet edevat var ama belki yapabilirim.millete para vermek istemem şunun içn.cam koruma kanat vs hepsini kendim takıyorum.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
valla 2side çok güzel kappa hiç aklıma gelmiyor bu işlerde nedense.halbuki cam çerçeve koruma vs aynı şeyler ondada var.çindeki ürünlerin kalite olarak cidden çok iyi seviyede.hiç alışveriş yapmadıysan sanada tavsiye ederim pişman etmez senin motorada vardır baya bir ürün aklına gelmeyen şeyler.tamamen replika cm cm tamamen tabiki aynı.extradan aynı ürünü ister karbon ister pianoblack yada siyah seçtirme imkanları oluyor.bunların şu an aliexpreste karşılığını göremedim.heralde daha kalıbını çıkartmadılar
acelede etmiyorum açıkcası yağmurda motor süren biri değilim kışta bitti bitiyor.puigin fiyatı ama cidden iyimiş 100 euro güzel fiyat valla hem puig hem zincirkorumalı vs güzel.tabi bunu taktırtmak cidden zillet bir durum.malesef komple egzosu indirmemiz gerekicek en çok buna üşeniyorum.ben yapabilirmiyim alet edevat var ama belki yapabilirim.millete para vermek istemem şunun içn.cam koruma kanat vs hepsini kendim takıyorum.
Egzoz indirince çoğunlukla ara contasını da değiştirmek gerekiyor, o da ucuz bir şey değil. 100€ olan Givi'ninki bu arada; Puig'in fiyatı bilmiyorum, Carpimoto'da görünmüyor. Puig'in malını daha çok beğendim; biraz daha daha uzun çünkü, ama amortisör ve motoru korumak için Givi / Kappa olan da gayet yeterli olur.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
işte hiç güven vermiyor sanki başka motorlar için varmışta buna uyarlamışlar gibi duruyor.çok sallanıyor iyi durmuyor deniyor yorumlarda.galiba biz buna hugger değilde komple zincir muhafazalı modelini alıcaz gibi görünüyor.aliexpreste bu çeşiti henüz göremedim
500-1000 lira arasına yapar bunu çinliler aslında, motor çıkalı 2 sene olacak neden bu kadar geç kaldılar anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
şöyle bişi buldum ama bu da tükenmiş sanırım, sepete atmıyor.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006219254852.html
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
O satıcı o ürünü Türkiye'ye göndermiyor ama
Şu abimiz/ablamız gönderiyormuş.
Ürün bedeli .......... 3.954,16 TL
İndirim ................ -69,65 TL
Gönderi ücreti ......... 444,54 TL
Vergi ................ 1.977,10 TL
Toplam ............... 6.306,16 TL
-
DickName adlı üyeden alıntı
buna 6k vermektense 3k ya puig alınır.
şu zamazingonun 3d tasarımını bulabilsek kendimiz de bastırırız aslında
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
500-1000 lira arasına yapar bunu çinliler aslında, motor çıkalı 2 sene olacak neden bu kadar geç kaldılar anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
şöyle bişi buldum ama bu da tükenmiş sanırım, sepete atmıyor.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006219254852.html
valla evet aslında satan bir model ama bu işin kalıbı malum avrupalılarda.tutup çinli motoru alıp ölçüp biçmiyor.hazıra konuyor 3te1 fiyatına satıyor.tabiki daha öncesi takip etmiyordum hornet parçalarını mesela puig de yada givi de bu parçalar ne zamandan beri satışta ? 1 2 aydır satıştaysa zaten gayet normal aliexpreste olmaması.yaz gibi satışa çıkar muhtemelen bu parçalar aliexpreste.ebatları bilsek aynen 3d yazıcıda gayette güzel bastırılır.millet ön cam grenaj falan basıyor kendine.3d yazıcın varsa sök motorun grenajı mesela boyutlandır aynısını bastır dur al sana yedek parçacı geçen vardı tr de satılıyor araba elektrikli bir model.tamamen 3d yazıcıdan çıkmış.kaza vs durumunda parçanın şablonunu alıyorsun gidip kendi parçanı kendin bastıyırosun.parça bulmak gibi bir derdinde olmuyor mesela.bence çok güzel bir hareket hem israfın hemde zaman kaybının önüne geçiliyor.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Z650'nin bu kadar çok satmasına çok şaşırdım.
Fuarda gördüm bugün 600 000 lira ama bayağı yakışıklı bir makinaydı.
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Fuarda gördüm bugün 600 000 lira ama bayağı yakışıklı bir makinaydı.
600.000 TL bana bir tuhaf geldi, ilanlara baktım 450.000 TL civarı. Acaba Z 900 ile karıştırıyor olabilir misin?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
600.000 TL bana bir tuhaf geldi, ilanlara baktım 450.000 TL civarı. Acaba Z 900 ile karıştırıyor olabilir misin?
Aynen Z900 ve Z900 SE bakmıştım.
3 motor vardı beğendiğim .
Kawasaki Versys 1000
Z900
Ve korlas standında 199000 liraya satılan fantic xef 250 , dominar 400 olmasaydı muhtemelen onu alırdım.
-
02 Nisan 2024, 16:55
Her ay 500 Avro 500 Avro üzerine koyuyor mübarek...yine de hala piyasada en iyi F/P oranına sahip motosiklet...
https://www.honda.com.tr/motosiklet/modeller/naked/naked-fiyat-listesi
-
02 Nisan 2024, 17:21
Punctum adlı üyeden alıntı
her ay %4 zamlanıyor. Ocakta 387k iken şu an 435k oldu.
aslında enflasyona bakınca her ay fiyatı eriyor
-
02 Nisan 2024, 17:45
-
02 Nisan 2024, 19:23
TorNet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)