hırbonen forum kursun oraya gelelim
hırbonen forum kursun oraya gelelim
Arkadaşlar (0)
Hırbonen adlı üyenin hiç arkadaşı yok
Hiç arkadaşı olmayıp bu kadar çok müridi olan kaç kişi vardır
5.2 ortalamayı otobana çıkıp gazı sonuna kadar açıp yarım saat gidince görmüştüm, sonra otobandan çıkıp bizim köfte rotalarına girince ortalamam 4.5'a düştü. Şehir içi 3.5 falan oluyor. İstanbul içindeyken otobana da çıksam bu kadar hızlı sürecek boş yol olmuyordu ama Trakya'da TEM otobanı boş gibi, sağ şeritte sürekli 130'la gidilebiliyor o zaman da yakıyor işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Bagalar ve kayış yeni daha değişeli 4bin km olmadı, yetkili servis haricinde yalnızca honda/yamaha bakan ve iyi denen başka bir usta da baktı kontrol etti bir sorun yok dedi, ama otobanda tapagaz gidince yakıyor, normal yollarda normal hızlarda sürünce 3.5-4 arası.
Espresso otobandaki yardırcanlıktan sonra yağ seviyeni bir kontrol et ne olur ne olmaz. Benim eski kasa xmax sıkıştırınca benzine yağ banarak yiyordu. Olacak kesin diye bir şey yok ama kontrol iyidir.
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Sabah ilk işim foruma girdim baktım banlandın mı diye. 1 Mart'ı gördün hadi yine iyisin.
Amatör mamatör ne diyo la bu denişik.
Sırf şu Hırboneni gaza getirmek için forumda siyaset yapasım var ama adam daha yeni çıktı içeriden . Durup dururken infazını yakmayalım adamın.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Naber ya okican
Sen hala akpli misin yoksa ? Ne diyecen mesela ?
Allah mi imamoglu mu ? diyeceksin yoksa sdafsds
Sisi mi binali mi ? Diyodunuz.
Sizden hersey beklenir Okican yapmadiginiz seyler degil sonucta ;)
Utanma olmayinca tabi..
Neyse..Almanya da kaan in ucusu endişeye yol acti diyorlar, dogru mu bu ?
Hojam, cok alengirli cumleler kurma lutfen anlamiyorum ben.
Sen,ben Mete Yarar guzel bir kafede memleket meselelerini mi konusalim diyosun ne diyosun.
Hoca sensin,buyuk ise Mete gibi biri olsa gerek.
Dogru mu ?
Bu arada Mete yi hergun izliyorum..bazen gece de 2 farkli yandaş kanalda bilirkişi olarak konusuyor.
İlgiyle izliyorum Mete yi ;)
Mete Yarar güzel insan , gerçekten izliyorsan çok faydası var ama benim kastettiğim kendisi değil. Şimdi açık açık yazıp forum kurallarını ihlal etmeyelim , biliyorsun yönetimin kartal gözleri üzerimizde. Şöyle anlatmaya çalışayım ; Hani üzüm , anason ve bir takım kimyasallar birleştirilip ormanlar kralını sağlıklı beslemek için yapılan tamamen organik bir içecek türü diyeyim sen anla. Aramızda genç arkadaşlar var kötü örnek olmayalım .
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Hoşgeldiniz hocam :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)