Arkadaşlar ;
26 Ağustos sınav sonuçları internetten MEB sitesinden aşağıdaki linkten öğrenilebilir.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Ss_Surucu.htm
Herkese hayırlı olsun.
Arkadaşlar ;
26 Ağustos sınav sonuçları internetten MEB sitesinden aşağıdaki linkten öğrenilebilir.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Ss_Surucu.htm
Herkese hayırlı olsun.
Ehe ehe ben sınava girmemiştim ama bu sonuçların bana da faydası olduArkadaşın sınav sonucunu ona ilettim de,eee tabi müjdemi de istedim O sevinçle ne istiyosan olum felan dedi ama ayvayı yedi o
Teşekkürler haber verdiğin için ibo
tuncer abi yani yukardaki abim baktı benim için:
TRAFİK_A12 75 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 93 GİRDİ
MOTOR_A12 95 GİRDİ
yaşasuun
Kask tak!
yaw sadece motordan girmiştim 98 almışım allah kahretsin
yaw bi adam her konudada bu kadar bilgi sahibi olurmu canım ,
harikayım ben yawww
20 sorudan 85 almışım ne diyelim hayırlı olsun kazanan herkeze.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ekmek çıkmış yürüyünnnnnnnnnnnn... Site göçmüş açılmıyor bende..
Derken sesimi duyan yüce yaratan yardım elini uzatır bana ve 80puan alır bu çocuk
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Bende Geçmişim eywallah sağolasın
ban A2 yi B ile beraber aldığım için sadece motor sınavına girmiştim ne güzel 100 almışım. geçen seferki B nin motor sınavından da sanırım 98 almıştım.
sırada scootera binip kukaların etrafından dolaşmak kaldı. bekle beni ehliyet geliyorum.
bu arada ibo kardeş e teşekkür etmeyi unutmayalım.
TEŞEKKÜRLER İBO bu mutlu haberin için.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Direksiyon sınavı nezaman?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
keşke yarın ya da pazar direksiyon sinavi olsa. ama sanirim gelecek haftaya kaldi. bu durumda en iyi ihtimal daha 2 hafta var ehliyet almaya :(
Direksiyon sınavı 23-24 ylülde yapılacak.
Herkese başarılar
eyoo 95 almışım..
amma kolay sınavdı yahu!
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Bir 95 te burdan var.
Teşekkürler arkadaşım bilgilendirme için.
20 soruda 100 puan kopya verdiklerimi sayarsak 150 yi geçer.
23 Eylül direksiyonu da hayırlısıyla halledersem Ekim ayı herhalde (E+A2) motordan hiç inmem. İkinci sefer 493 peşin ödemeli ceza yemek istemiyorum.
şimdiden hayırlı olsun yeni ehliyetli dostlarımıza.
sorması ayıp, sürüş sınavında ne yapıyorlar? Standart gormek istedikleri şeyler var mı? -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Bir ileri bir geri gidiyorsun tamam geçtin işte keşke arkaya bindirip şöyle trafikte 1-2 tur atabilsekte neler çektiğimizi görebilseler
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Alın benden de 100 tam puan 23 eylülde direksiyon ve ekimin ilk haftası byük ihtimal A2 elimde Yaşasın
teşekkürler arkadaşım link için 90 almışım meb.gov.tr de bulamamıştım sonuçları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)