Cafe racer yada Scrambler başlangıç tavsiye
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mutt Mushman hakikaten çok güzel görünüyor. İlla sizin listenizden gidecek olursak ben Benelli Leoncino ya da Cf Moto Clx 250'den birini seçerdim.
Seçtiğiniz mont yazlık, Karabük'te bence üşürsünüz.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Mutt Mushman hakikaten çok güzel görünüyor. İlla sizin listenizden gidecek olursak ben Benelli Leoncino ya da Cf Moto Clx 250'den birini seçerdim.
Seçtiğiniz mont yazlık, Karabük'te bence üşürsünüz.
ilk akitayı begenmiştim ama mushman da led far, tank üzeri deri ve bağlantı demiri, koruma barı ,sakal oluyor herhalde alt koruma hepsi var sadece barend ayna lazım lastikleri çin sanırım burada servis olsa hiç düşünmeden alırdım ama istanbulda değilim artık sadece güneşli havalarda çıkarım diye düşündüğüm için yazlık mont attım hiç motor kullanmadım ıslak zeminde riske giremem o markanın su geçirmez olan gri bir montuda şekil duruyor tabi imkan olursa uk den getirteceğim bir arkadaşım d3o korumalar daha yumuşak daha rahat edersin dedi
baya araştırmaya çalışıyorum ama bilmediğim markalar ve malzeme kalitesi bazılarında tel jant yok bozuk yollar toprak yol için tel jant daha mı iyi olur ? clx alırsam scorpion rally str de lastik alırım işte ekipman ,eğitim ,lastik derken motora pek bütçe kalmıyor ((
-
Husqvarna Svartpilen 250 modeline ne dersiniz?
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Husqvarna Svartpilen 250 modeline ne dersiniz?
inceleme videolarını izledim herkes güzel diyor , 1.80 olduğum için oturuş posizyonu kafamda soru işareti olarak kaldı birde tank şekli oval olmadığı için listeme eklemedim . yamaha xsr 125 de çok güzel geldi bana ama inceleme videolartını bir izledim lastik tırt diyorlar titreşim çokmuş onuda eledim bu hafta royal enfield gelmiş hunter 350 modeli 206 bin yani 125cc 250cc satıyorlar o fiyata yazık bize
-
Selamlar, hayırlı olsun. Pantolon için yerli marka Vecton'a da bakmanızı öneririm.
Motora gelecek olursak, Svartpilen 250 düşünmez misiniz? 2024 modellerde kasa farklı olduğu için 2023'leri kampanyalı veriyorlar; ben o şekilde almıştım.
https://imgur.com/LWxixcS
-
BAHAERBEY adlı üyeden alıntı
inceleme videolarını izledim herkes güzel diyor , 1.80 olduğum için oturuş posizyonu kafamda soru işareti olarak kaldı birde tank şekli oval olmadığı için listeme eklemedim . yamaha xsr 125 de çok güzel geldi bana ama inceleme videolartını bir izledim lastik tırt diyorlar titreşim çokmuş onuda eledim bu hafta royal enfield gelmiş hunter 350 modeli 206 bin yani 125cc 250cc satıyorlar o fiyata yazık bize
Boyum 182 cm civarı ve bu modeli kullandığım zaman doğal diyebileceğim bir oturuş pozisyonuna sahipti ve rahattı, bu listedekilerden çok daha üstün bir model diyebilirim.
-
peki karabükte, safranboluda bu motorların servisleri veyahut tamircileri varmı? bence ilk bakmanız gereken bu.
-
servis sorunu sizin için büyük meseleyse, o zaman custom cafe ya da scrambler yapabilirsiniz beğendiğiniz bir tane CG alın. sinyal, gidon, sele, far, depo, lastik jant istediğiniz şekle dönüştürebilirsiniz alt motorunda heryerde bakımını kolayca yapabilir/yaptırabilirsiniz. bu camiaya en güzel noktadan giriş yapmış olursunuz yeterince sermayeniz de kalır istediğiniz gibi ekipman da düzebilirsiniz
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
peki karabükte, safranboluda bu motorların servisleri veyahut tamircileri varmı? bence ilk bakmanız gereken bu.
üstede bbahsetmeye çalışştım burada benelli,yuki,hero,bajaj,rks,mondial servisleri var sadece... cf moto çevre illerde , svartpilen düzce en yakını , mutt istanbul
-
BAHAERBEY adlı üyeden alıntı
üstede bbahsetmeye çalışştım burada benelli,yuki,hero,bajaj,rks,mondial servisleri var sadece... cf moto çevre illerde , svartpilen düzce en yakını , mutt istanbul
Düzce'de yamaha bayi de vardı, sizde çok uzak değilse yamaha modellerine de bakabilirsiniz.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Düzce'de yamaha bayi de vardı, sizde çok uzak değilse yamaha modellerine de bakabilirsiniz.
yamaha xsr 125 cok hoşuma gitti lakin inceleme videolarını izleyince cts lastik ve titremenin fazla olduğundan bahsedildiğinden listeye eklemedim mutt için yabancı grupları okudum elektrik tesisatı ve sensör sorunları olduğunu okudum
brixton crossfire 125cc de radarıma girdi servis sorunu dışında pek olumsuz birşey okumadım 125 ve abs oluşu görüntüde baya güzel ikinci elleri 135k dan başlıyor
-
mutt güzele benziyor veya hero tercih edilebilir çelik jantlı scrambler olmaz illa tel jantlı ve retro görünüm olacak
hero ise biraz daha bu sınıf dışı 2. elleri 100 k bence güzel alternatif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)