sıfır km regal bulamıyorum
Reklamlar
-
arkadaşlar sıfır km regal arıyorum ama bir yerde buldum onda da elinde kalmamış.regali olan arkadaşlar nereden aldıklarını yada nerede bulabileceğimi söylerlerse çok memnun olurum.(ben 20beygirlik olanından almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz?aynı motor ama 16 beygir deil 20 beygir.2500cc chopper)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
dostum 2500cc bulman biraz zor olacak ama eminim regal sahibi arkadaşlar yardımına koşacaklardır hemen.
kaliteli bir seçim yapmışsın...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senin 20 bg olandan kastın daha sonra çıkan t direksiyonlu model.
Bg olarak eski modeller arasında herhangi bir fark yok onu bilesin.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
yopaşa bak.zeynep kamilde.ellerinde vardı en son gördüğümde
ama sadece motor alınır.sakın servise gitme onlara
-
wakeup adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kısa bir süre için regal raptor (sarıkayaların) ANAHTAR TESLİM 4.175-YTL 0216 416 61 18
http://www.motosiklet.net/forum/show...18557&page=204
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
-
arkadaşım mecidiyeköyde var tam adresi bilmiyorum ama cevahir alışveriş merkezinin arka tarafında tam garaj kapısının girişinin karşısındaki sokakta hemen görürsün dükkan oldukça büyük bir dükkan ve sadece regel raptor markası satılıyor. bugün yolum düşerse tam adres ve firma ismi alırım.
birde çapada olması gerekiyor ama mondial bayisi satıyor bayiye gir regel raptoru sor sana bir yer tarif ediyor hemen yan sokakta orda görüp konuşabilirsin. 4.350 ytl anahtar teslim peşin fiyat demişti mondial bayi.
-
Walla Samsun ve Ordudan alma şansın varsa gel alalım Buralarda var...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
-
kadavra450 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sıfır km regal arıyorum ama bir yerde buldum onda da elinde kalmamış.regali olan arkadaşlar nereden aldıklarını yada nerede bulabileceğimi söylerlerse çok memnun olurum.(ben 20beygirlik olanından almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz?aynı motor ama 16 beygir deil 20 beygir.2500cc chopper)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kardeşim beni ara, veya özele PM at sana kaçtane istersen bulayım.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler