[Aksesuar Taktıracaklara Müjde] Bursa'ya Hepsi Uygun Motor Bayisi Açıldı
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, Bursa beşyol üzerinde kent meydanından terminale giden istikamette hepsi uygun bursa şubesi açıldı. Hepsi uygunu bilmeyen varsa çakar modlu sis farı montajı ve kendi ürettikleri marin tuş takımları ile ünlüler. Ayrıca GP Kompozitin ana bayileri tüm ürünleri internetten gelmesini beklemeden, şubelerine gidip teslim alabiliyorsunuz. Onun yanı sıra kask, mont, eldiven gibi aklınıza gelebilecek tüm ekipmanlar da mevcut. Bursa halkına hayırlı olsun.
Reklamlar
-
Montaj işlemleri de var mı bünyesinde? yazdıktan sonra gördüm tabelada montaj da yazıyormuş pardon ama silmiyorum yorumu ilk yorum olsun
-
Hayırlı ve uğurlu olsun, Allah bol kazançlar nasip etsin sırtınızı yere değdirmesin. Yeriniz güzel yerde yola yakın bir adet duba koyarsanız çok daha belirgin olursunuz, Sayınlar Oto ve Varol Mercedes'in çaprazındasınız konum olarakta güzel bir yer.
-
Fiyatları yüksek kalıyor bana göre.
Mutlaka araştırın diğer satıcıların fiyatlarında.
-
Barisozde adlı üyeden alıntı
Montaj işlemleri de var mı bünyesinde? yazdıktan sonra gördüm tabelada montaj da yazıyormuş pardon ama silmiyorum yorumu ilk yorum olsun
Ekipman, aksesuar ve montajı hizmeti sağlanmakta. İntercom, elcik ısıtma, tüm dijital ekranlara koruyucu çeşitleri, 7 farklı modlu çakarlı sis farları, kesilmez kilitler, turuncu takip sistemi vs aklınıza ne geliyorsa hepsi mevcut.
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hayırlı ve uğurlu olsun, Allah bol kazançlar nasip etsin sırtınızı yere değdirmesin. Yeriniz güzel yerde yola yakın bir adet duba koyarsanız çok daha belirgin olursunuz, Sayınlar Oto ve Varol Mercedes'in çaprazındasınız konum olarakta güzel bir yer.
Allah razı olsun çok teşekkür ederiz.
blueway2 adlı üyeden alıntı
Fiyatları yüksek kalıyor bana göre.
Mutlaka araştırın diğer satıcıların fiyatlarında.
Yardımcı olmaya çalışırız, bir çayımızı içmeye kesinlikle bekliyoruz.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Bursa'ya bir daha geldiğimde sizi ziyaret edeceğim inşallah
-
-
-
hayırlı uğurlu olsun hocam, allah utandırmasın.
-
Bol kazançlar, mutlu müşteriler dilerim. Hayırlı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Bol kazançlar dilerim. Başarılar.
-
Öncelikle bol kazançlar diliyorum...
Ama şunu yazmadan da edemeyeceğim, (sizin özelinizde değil)
Bu ülkede bence en büyük problemlerden biri de tabela kirliliğidir...tam bir orta doğulu, az gelişmiş, estetik değerlerden yoksun, varoş bir kültürün bizi getirdiği nokta. Birbirinden çirkin, birbirinden büyük; ne bulunduğu alana, ne bulunduğu çevreye saygısı olmayan bir gösteriş ve görünür olma merakı. Duvarlar, çatılar yetmez, bir de kaldırım işgal edilip oralar da portatif tabelalarla süslenir. Belediyelerin işine gelir, hepsinden işgaliye alırlar. Aynı durum doğuda da batıda da, kasabada da, büyükşehirde de var. En gözde turistik merkezden, en ücra dağ başına kadar hepsi aynı...
Kusura bakmayın, fotoğrafın bana çağrıştırdıklarını yazmadan edemedim. Dediğim gibi, sizin tabelanıza özel bir eleştiri değil bu, sonuçta siz de trende uymak durumunda kalıyorsunuz.
-
hayırlı olsun bol kazançlar
-
Hayırlı olsun.
HPS Motor bahçelievler'e turuncu takip cihazı montajı için gitmiştim, gitmişken sis lambası da taktırmıştım. Umarım sizdeki işçilik de merkezindeki kadar iyi olur.
-
Bahçelievlerdeki ilk dükkanını açtığında daha çok kişi tanımazken gitmiştim yanına. sis taktık, muhabbet ettik, koruma demirini söktük boyadık vs. Fiyat konusu biraz göreceli, aynı malzemeyi farklı yerden daha ucuza bulabilirmiyim diye hepimiz araştırıyoruz sonuçta. Maşallah işleri büyüttü Çetin, bol kazançları olsun
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
abyasar adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Bursa'ya bir daha geldiğimde sizi ziyaret edeceğim inşallah
Allah razı olsun, ne zaman müsait olursanız bekleriz.
ALp_Bayram adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederiz, çay kahve içmeye de bekleriz.
eyup58 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Allah Razı olsun.
maximusti, adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun hocam, allah utandırmasın.
Çok teşekkür ederiz, allah razı olsun.
tommygun adlı üyeden alıntı
Bol kazançlar, mutlu müşteriler dilerim. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederiz sağ olun.
Guven adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.
Bol kazançlar dilerim. Başarılar.
Allah razı olsun.
Punctum adlı üyeden alıntı
Öncelikle bol kazançlar diliyorum...
Ama şunu yazmadan da edemeyeceğim, (sizin özelinizde değil)
Bu ülkede bence en büyük problemlerden biri de tabela kirliliğidir...tam bir orta doğulu, az gelişmiş, estetik değerlerden yoksun, varoş bir kültürün bizi getirdiği nokta. Birbirinden çirkin, birbirinden büyük; ne bulunduğu alana, ne bulunduğu çevreye saygısı olmayan bir gösteriş ve görünür olma merakı. Duvarlar, çatılar yetmez, bir de kaldırım işgal edilip oralar da portatif tabelalarla süslenir. Belediyelerin işine gelir, hepsinden işgaliye alırlar. Aynı durum doğuda da batıda da, kasabada da, büyükşehirde de var. En gözde turistik merkezden, en ücra dağ başına kadar hepsi aynı...
Kusura bakmayın, fotoğrafın bana çağrıştırdıklarını yazmadan edemedim. Dediğim gibi, sizin tabelanıza özel bir eleştiri değil bu, sonuçta siz de trende uymak durumunda kalıyorsunuz.
Teşekkür ederiz.
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bol kazançlar
espresso adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
HPS Motor bahçelievler'e turuncu takip cihazı montajı için gitmiştim, gitmişken sis lambası da taktırmıştım. Umarım sizdeki işçilik de merkezindeki kadar iyi olur.
Tüm ürünler aynı tüm çeşitler bulunmakta.
izzmarit adlı üyeden alıntı
Bahçelievlerdeki ilk dükkanını açtığında daha çok kişi tanımazken gitmiştim yanına. sis taktık, muhabbet ettik, koruma demirini söktük boyadık vs. Fiyat konusu biraz göreceli, aynı malzemeyi farklı yerden daha ucuza bulabilirmiyim diye hepimiz araştırıyoruz sonuçta. Maşallah işleri büyüttü Çetin, bol kazançları olsun
Allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)