Madem konu açıldı ben de bir soru sorayım. Etkinliğin etinden sütünden faydalanmak ve tadını çıkarmak için gidilecek gün sizce hangisi. Son gün akşamüstü gidip bomboş bir fuarda gezmek istemiyorum.
Madem konu açıldı ben de bir soru sorayım. Etkinliğin etinden sütünden faydalanmak ve tadını çıkarmak için gidilecek gün sizce hangisi. Son gün akşamüstü gidip bomboş bir fuarda gezmek istemiyorum.
Öyle görüşmek tanışmak konuşmak için bahane oluyor fuar. Bazen aklınızda olmayan fırsatlar da çıkabiliyor. Mesela geçen sene Mitas'ta acayip fiyatlara lastik satıyorlardı. Alacak oldum sonra taşıması zor olacak diye vazgeçtim; 4500₺'ye takım vardı. Şu anda lastiğin tekinin yarısını almıyor bu para...
forumdan katılım olursa, cumartesi günü bende tanışmak bahanesiyle gelebilirim.
Rks, regal raptor, mv gusta, kuba hariç hiç bir motor markası gelmiyor etkinlik gibi hiç birşey açıklanmamış.Galiba bu sene bomboş olacak gibi geliyor.
hangi firma hangi markaları getiriyor onu da yazsalar.
honda, yamaha, ducati, suzuki falan ben mi göremedim, gelmiyorlar mı?
Ben 2020'de ilk motorumu fuardan aldım. Nmax niyetliyle gittiğim fuar'dan Xmax ile çıkmıştım. Fuar eskisi gibi değil maalesef. Eskiden pazarlık bile yapar kaparosunu atar motoru-arabayı alırdın. Şimdilerde ise pazarlığın p'sini yapamıyosun. Bayiye gelin orada hallederiz diyorlar. Ben zamanında 100TL bile indirim alamadım Premium'dan.
+ motorcuların yeni motorlardan beklentileri kadar aksesuar isteği de çok. Onlarda da eskiden güzel indirimler olurdu ama artık son zamanlarda onlar da burunlarından kıl aldırmıyorlar. Fuar'ın son günü insan gelmiyorken indirim yapmaya çalışıyorlar
ülkede hiç bir şeyin keyfi yok zaten bununmu keyfi tadı olacak.zaten elde olan bir şey değersizdir sergilenir eğer yoksa karaborsadır zaten sevilen yok çekilen bir üründür oda sergilenmez.yeni türkiye kanunları bu şekilde.yani fuara gelen hiç bir şeyi almayın zaten her yerde bulunuyordur.ve bu durum düzelmicek markalar yok olayını sevdi.daha gelmeden satılmasını sınırlı sayıde olmasını sevdi.artık 2.elide kontrol ediyorlar çünkü.10.000 tane r25 satsalar tüm türkiyede ne olur ? motosikler piyasası alt üst olur değersizleşir.adamlar bunun farkına vardı sadece iş motor satmak değil artık.yedek parça garanti uzatma opsiyonlar aksesuarlar vs işin içine girdi.çip dediler ok dedik savaş dediler doğru dedik korona dediler evet dedik ama düzelmiyor durum.tüm avrupa bayi videolarında en basit yunanistan daki yamaha honda bayilerinde kıyamet model var hepside bayilerde duruyor.ama tr de satılmıyor ??
Eskiden çok güzel karılar vardı motorların üstünde. Hepsini giydirmisler kahretsin :D Hadi hadii.. sanki siz bakmıyodunuz.
Geçen sene Mv Agusta standındaki bir manken çok güzeldi, aradan 1 sene geçmiş hala unutamamışım.
Geçen sene motosiklete yeni başlayan arkadaşıma ekipman bulamadık gerçekten. Fuardan çıkıp Hasanpaşaya gidip aldık sonrasında :D
Videoyu seyretmedim ama fiyat listesine baktım; Çarşamba 200, Perşembe 250, Cuma 300, Cumartesi 350 ve kombine 500 olarak belirlemişler. (Bu basamaklı artış hoş olmamış; en fazla hafta içi, hafta sonu ve kombine diye üç fiyat kategorisi olması lazımdı.)
Fiyatlar az değil ama "fahiş" hiç değil. Bu fiyatlara fahiş diyenler dışarıda hiç yemek falan yemiyor kafeye / pastaneye hiç gitmiyorlar herhalde? 250₺'den ucuz öğle yemeği kalmadı gibi bir şey. Bir motosiklet fuarına da bir öğle yemeği parası hayli hayli verilir yani. (Bu taktiği artık çok kullanıyorum; bir şey bana pahalı geldiği zaman hemen yeme / içme fiyatları ile karşılaştırıyorum bir anda gözüme ucuz görünmeye başlıyor. Fahiş fiyatlar başka yerde yani...)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)