MotoBike Fuarının Eski Tadının Kalmaması
Reklamlar
-
Motobike 2024 için katılımcılar açıklanmış. Büyük markaların neredeyse hiç biri yok. Belki sonradan eklemeler olacaktır(umuyorum) ama şuanki paylaşılana göre çinli hintli fuarından başka bi şey değil. Bu sene de yine otoparktaki motorlar içerdekilerden daha dikkat çekici olacak gibi duruyor.
Reklamlar
-
Katılsalar ne olacak; insanlar eskiden alacakları ya da alabilecekleri birşey oldugu için hevesleniyordu.
Şimdi gidip bunu mu alamasam yoksa bunu mu alamasam diye bakıyoruz
-
geçen sene honda, yamaha ve korlas yoktu sanırım. korlas olsa honda, yamaha'yı hiç aramazdım. zaten herkes tarafından en detayına kadar bilinen motorlar. honda sonradan kendi motosiklet günü yapıyor, orada test sürüşü imkanı da oluyor.
ama otopark gerçekten fuardan daha ilgi çekici.
-
büyüklerden bir tek zmoto var.
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
büyüklerden bir tek zmoto var.
O da yoktu bayadır
Bu sene olayım demiş bu seferde kendi segmentinde olan firmalar yok.
-
neyin tadı kaldıki hocam..
-
Gelenektir adettir gitmek gerekir .
-
Eskiden beridir otopark kısmı fuar dan daha ilgi çekici ve zevkli oluyor.
-
alım gücü kalmayınca kimsede heveste kalmadı.
-
Açıkçası kendi adıma para verip gitmeyi düşünmüyorum.
-
Güzel sohbetler oluyor en azından geçen sene Rodi, Zafer Akça, Motorcu Muhabbeti ve Kolaçak söyleşiyeri güzeldi bence. Hem bedava buff vs dağıtıyorlar daha ne olsun) bu ara bu fuara bilet alıp giden insan çok azdır diye düşünüyorum. hem promosyon eşantiyon vs vs
-
Ekipmanlar uygun oluyor belki o sebeb ile gidilebilir
-
Ben 3-4 senedir gidemiyorum...bu sene gitmek istiyorum.eskiden hiç kaçırmazdım,heyecanla giderdim.buyuk markaların olmaması beni çok ilgelendirmiyor onları nasıl olsa yollarda görüyoruz yada bildiğimiz motorlar.benim asıl merak ettiğim atılım halindeki yeni markalar...tam tarihini göremedim bilgisi olan varmı
-
20-23 mart. çarşamba cumartesi.
-
Muhtemelen gidip, hiç bir şey alamadan ve " ne kadar boş bir fuardı, mankenden başka bir şey göremedik " diyeceğimiz bir fuar olacak.
-
En son 2020 de gitmiştim fuara. bu sene 20 mart çarşambaya uçak bileti aldım izmir istanbul, fuara giderim diye aldım, vazgeçtim, gider kadıköyde dolanırım, vapur turu yaparım. Honda yok Yamaha yok, galiba suzuki yok, bmw yok, yeni motor almayı da düşünmüyorum, gerek yok gitmeye. eski heyecanı yok.
-
Fuarlar bir ruhtur arkadaşlar, bir nevi cemre düşmesidir. Fuar zamanı İstanbul'a gelip de fuara katılmamak olmaz. Kim şey eder Honda, Yamaha ve Kawasaki'yi? Varsın olsun gelmesinler, gelseler ne olacak? R25 mi izleyeceksiniz Nc mi? ya da bin senelik Versys mi? Bmw gelse ne olacak? Alacak mısınız lenduha gibi motorları?
Hint, Çin istilası ve yeni dönem gayimsi elektrikli motor furyasının ben de farkındayım ama otoparkta insanlarla tanışmak, etkinliklere ve sohbetlere katılmak bile fuarda yüzünüzü güldürecektir. Gelin, denk düşürüp tanışalım.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Fuarlar bir ruhtur arkadaşlar, bir nevi cemre düşmesidir. Fuar zamanı İstanbul'a gelip de fuara katılmamak olmaz. Kim şey eder Honda, Yamaha ve Kawasaki'yi? Varsın olsun gelmesinler, gelseler ne olacak? R25 mi izleyeceksiniz Nc mi? ya da bin senelik Versys mi? Bmw gelse ne olacak? Alacak mısınız lenduha gibi motorları?
Hint, Çin istilası ve yeni dönem gayimsi elektrikli motor furyasının ben de farkındayım ama otoparkta insanlarla tanışmak, etkinliklere ve sohbetlere katılmak bile fuarda yüzünüzü güldürecektir. Gelin, denk düşürüp tanışalım.
Valla çok güzel dedin Kaan Abi; fuar ruhtur heyecandır, cemre düşmesi tabiri güzel tabir. Fuara niye geliyordum son yıllarda, efsaneleşmiş motosikletçilere selam vermek, sohbet muhabbet etmek için geliyordum, bu motosikletçilere örnek kim olur; Tommygun Kaan abi olur, duayen Tolga Büyüköner olur, Sina Afyoneri olur, Zafer Akçay olur.
Dersen 20 Mart çarşamba oradayım, sırf seni görmeye, sohbete muhabbete gelirim. Yemişim goldwingi, m1000rr ı, milyonluk motorları.) sen oradaysan geliriz. sevgiler saygılar.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Gelin, denk düşürüp tanışalım.
Kısmet olursa 22 Mart Cuma günü öğle gibi fuarda olacağım.
Umarım denk getirebilir,görüşebiliriz.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Turker11 adlı üyeden alıntı
Valla çok güzel dedin Kaan Abi; fuar ruhtur heyecandır, cemre düşmesi tabiri güzel tabir. Fuara niye geliyordum son yıllarda, efsaneleşmiş motosikletçilere selam vermek, sohbet muhabbet etmek için geliyordum, bu motosikletçilere örnek kim olur; Tommygun Kaan abi olur, duayen Tolga Büyüköner olur, Sina Afyoneri olur, Zafer Akçay olur.
Dersen 20 Mart çarşamba oradayım, sırf seni görmeye, sohbete muhabbete gelirim. Yemişim goldwingi, m1000rr ı, milyonluk motorları.) sen oradaysan geliriz. sevgiler saygılar.
Estağfurullah, onore etmişsin beni, teşekkürler. Sevgiler, saygılar benden. Ben Mart sonuna doğru İzmir'e taşınıyorum. O tarihlerde henüz taşınmamışsam full katılabilirim ama taşınmış olursam Cuma-Ctesi 2 gün katılırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:33 ----------
Guven adlı üyeden alıntı
Kısmet olursa 22 Mart Cuma günü öğle gibi fuarda olacağım.
Umarım denk getirebilir,görüşebiliriz.
Sıtkı Abi dört gözle bekleyeceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)