merhaba motor ehliyetimi yeni aldım scooter tecrübem var kursta vitesli kullandım öğrenciyim bütçem düşük 75k bütçem var 2. el veya sıfır vitesli motor önerebilir misiniz
merhaba motor ehliyetimi yeni aldım scooter tecrübem var kursta vitesli kullandım öğrenciyim bütçem düşük 75k bütçem var 2. el veya sıfır vitesli motor önerebilir misiniz
TVS Raider 125 öneririm eğer ekipmanın varsa tam bütçene göre. Henüz şikayetçi olanı görmedim. Ha eğer ekipmanım yok her şeyi yeni alacağım diyorsan bence 2. el drift l 125 bakabilirsin. Özellikla kask alırken ucuz dandik bir şey alma, tabi ki diğer ekipmanlar da önemli ama kask en önemlisi. Ben de yeni drift l aldım henüz sorun yaşamadım. Cross motosiklet alayım dersen bütçen extreme max200i ye yetiyor ama bence ilk motor olarak alınmaz. hem cross motorun kullanımı naked'a göre zordur ayrıca vites göstergesi falan da yok. karar senin. Ama inan bu bütçe ile pek fazla seçeneğin yok. Keşke japonlar için bu konuları konusuyor olsak. Ama çinlilere mahkum olduk.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
peki ikinci el tvs rtr 200 nasıl 2022 model 6000kmde 75k
param yetmiyordu rtr'ye yoksa ben de alacaktım. çok sağlam diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. ben şahsen tvs ye güveniyorum alınabilir. ayrıca rtr200 gayet güzel duruyor.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
bugün raider 125 aldım süper motor önerileriniz için tesekkür ederim
Hayırlı olsun. Defansif kullanmanı önereceğim. Trafikte haklı olmanın bir getirisi yoktur. Sağ ve sağlam kalmak önemlidir. Kazasız belasız, inşaallah.
bende rtr 200 var, bin küsur km oldu henüz bir soruna rastlamadım. gidişi, frenleri, aydınlatması, tipi falan fiyatına göre gayet iyi. uzun yolda üzmedi. agresif, basınca gidiyor. sorun yaşarsam foruma yazarım, almayı düşünenlere de referans olur.
Hayırlı olsun.güzel seçim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)