KTM 390 ADV Yakıt Tüketimi Hk.
Reklamlar
-
Selam ahali,
2021 model 19xxx km bir 390 adv motosikletim var. Facebook gruplarında vs konuşmalarda benim değerlere yakın yakanlar da var absürt az yakanlar da var aynı hız değerlerinde.
100ü geçmeden 3.0-3.5 lt arası 130-140 bandında 4.3-4.6 lt arası 155+ süratlerde 6.0+ litre yakıyor. Debriyajdan şüphelendim hani kaçırıyor da fazla mı yakıyor falan diye ama vites ve sürat farketmeksizin çat diye geliyor gaz. Karbüratörlü de değil ki baktıralım. Buji belki olabilir dedim ama aslında önce bu değerler çok mu yüksek belki forumda kullanan vardır daha önce diye bir sorayım dedim öncesinde. Facebook gruplarında max 4.2-4.3 gördüm diyen falan var:'(
Bu arada alüminyum arka çanta var 45lt. ben 105 kilo 183 boyundayım. Çantasız da denedim de 0.2-0.3 lt oynuyor aşağı yukarı.
Evet yorumları bekliyorum. Sevgiler
Reklamlar
-
Ben 2023 model NK250 kullanıyorum. Bundan önce de 2022 modelini kullanıyordum. Her iki motorda da yakıt ortalamam 4.2L devirli gitmeyi seviyorum. Bunun gibi motorlar için normal değerler bunlar çok dert edilecek bir konu yok diye düşünüyorum.
Ek olarak bu forumda dahil olmak üzere çoğu kişi 3.0 ile 3.5 arası yaktığını söylüyor. Yani onlar biraz daha yüksek vites düşük devir gitmeyi seven arkadaşlar diye düşünüyorum çünkü ben. 6-8 devir arasında yukarıda belirttiğim gibi 4-4.5 arası bir yakıt tüketimine sahibim.
-
Gruplarda biri yakıt tüketim ortalaması veriyorsa ben genelde o rakamın üzerine 1 lt daha eklerim ki kafamdaki gerçek sonuca ulaşayım. Max 4,2 lt yaktıran muhtemelen hımbıl gibi sürüyordur.
-
Ben de öyle düşünüyorum de acaba diyorum bende mi sorun. Ah cbr500üm ne kadar az yakardı iki gözümün çiçee:D
-
Barisozde adlı üyeden alıntı
100ü geçmeden 3.0-3.5 lt arası 130-140 bandında 4.3-4.6 lt arası 155+ süratlerde 6.0+ litre yakıyor.
Facebook gruplarında max 4.2-4.3 gördüm diyen falan var:'(
Büyük olasılıkla siz anlık tüketime bakıyorsunuz, Facebook'takiler ortalama tüketimi yazıyor.
Kimse 155+ hızlarda saatlerce durmadan gitmez/gidemez. Şehir içiyle karışık halde ortalama 4.2-4.3 olması normal.
Tüketim değerleriniz normal, bir sorun yok.
-
duke 390 uzun yol çeyrek ve yarım gazda 3.5 yakıyor.şehir içi normal + spor kullanım 4.5 yakıyor.
hiç ölçmedim ama çok spor kullansan bile max 5.5 olur.
degerleriniz normal.kısacası 3.5 altına dusmez 5.5 ustune çıkmaz
-
O değil de şu Avusturya hödüğü, lanet Ktm kırtosu Rc 390 kasası benzeri bir kasa içine keşke 790,890 vs'de kullandıkları bloğu sığdırabilselerdi, ne güzel olurdu.
-
Gayet normal, benzer değerleri benzer bloklu D400 de yakalıyorum. 160kmh civarını iyi hissetmediğim için kısa süre kullanıyorum.
Bence tek silindir 373cc lik bu motor en konforlu 90-140kmh bandında çalışıyor ki bu otoyol için gayet yeterli.
-
sana katılıyorum tommy.herkes çirkin buluyor ama yeni rc 390 benim gordugum en guzel supersport kasa.
aslen ktm 2008 de rc8 çıkardı ancak daha sonra üüretimini durdurdu.ktm ceo su bu motosiklet yollarda çok tehlikeli diye açıklama yaptı.
155beygir 185kg vtwin motoru vardı.türkiyede 2 adet vardı en son ara sıra ilanlara dusuyor.
turuncusu çok çirkin iken siyahı mukemmel
resmi atıyorum
https://collectingcars.com/for-sale/2012-ktm-rc8-r
şuan ktm rc8c var.el yapımı sınırlı üretim.websitesine göre 200 adet.135 beygir 142kg.track only sadece pist için
https://www.ktm.com/en-fi/rc-8c-2023.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
istersen duke 690 ı da ss yapabiliyorsun bodykit ile
https://www.asphaltandrubber.com/bik...690r-mototech/
-
Ortalama ve anlık değer farkına hakimim hocam Ortalama değere bakıyorum. Anlık tüketim ani hızlanmalarda ve kalkışlarda 6 litreyi çok aşacaktır zaten. Yorumunuz biraz komik olmuş :D
Ayrıca seyahat başlangıcından sonuna kadar 155+ süratlerde gittiğim de oluyor otoban üzerinden. Gitmez/gidemez neye göre dediniz enteresan
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
pea adlı üyeden alıntı
Büyük olasılıkla siz anlık tüketime bakıyorsunuz, Facebook'takiler ortalama tüketimi yazıyor.
Kimse 155+ hızlarda saatlerce durmadan gitmez/gidemez. Şehir içiyle karışık halde ortalama 4.2-4.3 olması normal.
Tüketim değerleriniz normal, bir sorun yok.
Ortalama ve anlık değer farkına hakimim hocam Ortalama değere bakıyorum. Anlık tüketim ani hızlanmalarda ve kalkışlarda 6 litreyi çok aşacaktır zaten. Yorumunuz biraz komik olmuş :D
Ayrıca seyahat başlangıcından sonuna kadar 155+ süratlerde gittiğim de oluyor otoban üzerinden. Gitmez/gidemez neye göre dediniz enteresan
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Genel bağlamda benzer kullanıcılar benzer değerler görüyorsa tamamdır ben cevabımı aldım, katılımcılara teşekkür ediyorum :D
-
Selam ahali,
2021 model 19xxx km bir 390 adv motosikletim var. Facebook gruplarında vs konuşmalarda benim değerlere yakın yakanlar da var absürt az yakanlar da var aynı hız değerlerinde.
100ü geçmeden 3.0-3.5 lt arası 130-140 bandında 4.3-4.6 lt arası 155+ süratlerde 6.0+ litre yakıyor. Debriyajdan şüphelendim hani kaçırıyor da fazla mı yakıyor falan diye ama vites ve sürat farketmeksizin çat diye geliyor gaz. Karbüratörlü de değil ki baktıralım. Buji belki olabilir dedim ama aslında önce bu değerler çok mu yüksek belki forumda kullanan vardır daha önce diye bir sorayım dedim öncesinde. Facebook gruplarında max 4.2-4.3 gördüm diyen falan var:'(
Bu arada alüminyum arka çanta var 45lt. ben 105 kilo 183 boyundayım. Çantasız da denedim de 0.2-0.3 lt oynuyor aşağı yukarı.
Evet yorumları bekliyorum. Sevgiler
Biraz kilo verin düşer
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Biraz kilo verin düşer
Göbekli olsam verirdim de bu kilolara çıkana çok emek ettik hocam
-
@BarisOzde benim duke 250, genelde çok sakin kullanıyorum, nadiren apaçi moduna geçiyorum, yakıt tüketimim 3,4 3,8 arası gidiyor,
ama dediğim gibi genel olarak çok sakin kullanıyorum.
motomad adlı üyeden alıntı
turuncusu çok çirkin iken siyahı mukemmel
kendi motorum diye söylemiyorum ama, siyahı gerçekten çok güzel duruyor bu motorda.
-
Üç sürücü aynı motora sahiptir , biri bütün viteslerde red line görür 5 saniyede 0 dan 100 e çıkar 140 da 6 ya atar 7 lt ortalaması vardır , biri henüz 70 km/s e geldiğinde 6. vitese atmıştır 0 dan 100 e üç haftada ulaşır 3,5 lt ortalaması vardır , bu ikisinin nasıl kullandığını bilemeyen üçüncü sürücüde sadece ortalamalara bakıp forumda derdini anlatır ;) 20.000 km de ki aynı motorlar aynı güzergahta farklı sürücülerle iki katı farklı sonuç çıkabilir..
-
Kiska tasarımları güzel oluyor ya. Yakından gidip inceleyeyim desem,en yakın bayi Balıkesir.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Üç sürücü aynı motora sahiptir , biri bütün viteslerde red line görür 5 saniyede 0 dan 100 e çıkar 140 da 6 ya atar 7 lt ortalaması vardır , biri henüz 70 km/s e geldiğinde 6. vitese atmıştır 0 dan 100 e üç haftada ulaşır
3,5 lt ortalaması vardır , bu ikisinin nasıl kullandığını bilemeyen üçüncü sürücüde sadece ortalamalara bakıp forumda derdini anlatır ;) 20.000 km de ki aynı motorlar aynı güzergahta farklı sürücülerle iki katı farklı sonuç çıkabilir..
Doğru. Fakat ben nasıl kullandığımı belirttim aslında bu bağlamda yorum istemiştim de buldum sorun yok :D
-
Göbekli olsam verirdim de bu kilolara çıkana çok emek ettik hocam
Ooooo, sırf kastan aldım kiloyu diyoruz
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Ooooo, sırf kastan aldım kiloyu diyoruz
Sırf kas tabi değildir de ana sebebi yağ değildir diyelim:D hayat koşulları biz fani beyaz yakalılara düzgün bir diyet yapmayı çok görüyor azizim :D
-
Sırf kas tabi değildir de ana sebebi yağ değildir diyelim:D hayat koşulları biz fani beyaz yakalılara düzgün bir diyet yapmayı çok görüyor azizim :D
https://www.supplementler.com/urun/weider-premium-whey-protein-2300-gr-855
Şunu 500 TL'ye aldığımda çok pahalı diyordum azizim
Baktın olmuyor, kastan vereceksin mecbur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)