Motorla Beylikdüzü'nden karşıya geçme süresi
Reklamlar
-
Selamın aleyküm*abilerim, ben inşaat mühendisliği için staj bakıyordum da, ofislerinin çoğu ya Beşiktaş tarafında ya da Kadıköy tarafında. Ben ise Beylikdüzü'ndeyim. Şimdi ben olurda bu taraflardaki bir firma ile anlaşırda motorla gidecek olursam Beylikdüzü'nden karşıya geçmek tecrübelerinize göre motorla ne kadar sürer? Toplu taşımayla resmen eziyet zaten; yaklaşık 2 saat sürüyor. Ben de kuba x boss vardı önceden satalı iki ay oldu kendim test edemiyorum bu yüzden Hoş motoru satmasaydım da ilçe dışı seyahat yapamazdım 50 cc motorla. Verdiğiniz cevaplara göre ya tekrar motor alma planımı hızlandıracağım ya da mümkün mertebe yakın yerdeki ofislere başvuracağım artık. Saygılar
Reklamlar
-
Beylikdüzü ilk duraktan metrobüse binip 80 dk.da Kadıköy'e ulaşmak en ekonomik çözüm. Motorla gidecekseniz de Avrasya tünelini kullanmanızı tavsiye ederim, 40 dk sürer. Bir 40 dk kazanmak için daha fazla para ödemek, kaza riski yaşamak, ekipman giy çıkar değer mi bunu siz hesap edeceksiniz.
-
Hocam 40 dk sürüyorsa çok iyi benim için. Benim metrobüse gelebilmem için de minibüse de 30 dk harcamam lazım her gün 110 dk git gel hakkaten çekilecek gibi değil, daha önce tecrübe etmiştim.
-
Agasi adlı üyeden alıntı
Hocam 40 dk sürüyorsa çok iyi benim için. Benim metrobüse gelebilmem için de minibüse de 30 dk harcamam lazım her gün 110 dk git gel hakkaten çekilecek gibi değil, daha önce tecrübe etmiştim.
Evet 110 dk gidiş - 110 dk dönüş çok sıkıntılı. Ben de 1 senedir Büyükçekmece'de oturuyorum. Kadıköy'e motorla geçeceğim zaman Avrasya tünelini kullanıyorum, Avrasya'ya gelene kadar trafik olsa da bir şekilde sağın sağını kullanarak ulaşıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler