Kendime motosiklet garajı yaptım
Reklamlar
-
bence mükemmel olmuş.ama çıtalar ne kadar dayanıcak yağmur vs üzerinede kedi çıkarsa duvar yanından kırılabilir göçebilir.bence uzun ince demir parçalarıyla ara ara yerlere güçlendirme yapın vidalayın.bide alt tarafa ısrar ederse girebilir kedi bence yerede bir şey serilebilir yada tahta konabilir.hem motorun lastikler taştan da kesilmiş olur daha sağlıklı olur.bence sahte çim bile olabilir yere serilebilir hemde alttan girişlere engel olabilir.
Reklamlar
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
bence mükemmel olmuş.ama çıtalar ne kadar dayanıcak yağmur vs üzerinede kedi çıkarsa duvar yanından kırılabilir göçebilir.bence uzun ince demir parçalarıyla ara ara yerlere güçlendirme yapın vidalayın.bide alt tarafa ısrar ederse girebilir kedi bence yerede bir şey serilebilir yada tahta konabilir.hem motorun lastikler taştan da kesilmiş olur daha sağlıklı olur.bence sahte çim bile olabilir yere serilebilir hemde alttan girişlere engel olabilir.
teşekkürler hocam. çıtalara yağmur pek değmiyor. suya dayanıklı bir ağaç ve ana iskelet 4*4 cm kalınlığında. kediyi geçtim, ufak çocuk çıksa bir şey olmaz inşallah. o yüzden kısa sürede çok sorun olacağını zannetmiyorum. kediler ısrarcı olursa önlem alacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)