Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CL 250 vs Bajaj 400

REKLAM ALANI
    EternaL_80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı HarbiyeliTRe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamdır karar verme aşamasındayım ona göre sarı siteye pcx mi koyup satacağım ama gönlümdem geçen dominar 400 hem dediğiniz gibi uzun yol yapmakta istiyorum bakalım hayırlısı olmazsa en kötü zaman kaybına uğrayıp 4 ay boyunca mt-25 beklemek ondada krank kırma ve şase kırma var neyse şuan önceliğim dominar.
    bak HARBİYELİ subay adayıymışsın bu memleket sizlere emanet kıytırık motor için karar veremeyen adam ordusunu nasıl yönetecek, komutan olacaksın artık kendi kararını ver :D
    tommygun, HarbiyeliTRe ve fancydriver bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuya yardımcı olalım eyvallah, cl ile mt ile uğraşma, Dominar400 ü yapıştır geç.
    ama yarın çok alakasız bir motorla konu açacağına o kadar eminimki.
    o zaman yarın motorumu çekip ilana koyacağım bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Alıntı EternaL_80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak HARBİYELİ subay adayıymışsın bu memleket sizlere emanet kıytırık motor için karar veremeyen adam ordusunu nasıl yönetecek, komutan olacaksın artık kendi kararını ver :D
    Aslında dominar 400 üstünde kararlıydım sadece alternatif olarak cl 250 gördüm kıyasladım ama benim istediğim sonuçu vermedi ve sizin dediklerinizde soğuttu motorda.

EternaL_80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı HarbiyeliTRe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman yarın motorumu çekip ilana koyacağım bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Aslında dominar 400 üstünde kararlıydım sadece alternatif olarak cl 250 gördüm kıyasladım ama benim istediğim sonuçu vermedi ve sizin dediklerinizde soğuttu motorda.

kanka cümlenin sonunu anlamadım ama d400 al geç, motor bloğu ktm 390'larda da kullanılıyor kendini kanıtlamış bir blok, honda'dan geçince işçilik felan biraz üzer ama çokda takılmayacan 209k'ya adamlar sana fazla fazla motor veriyor

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)