Motobike fuarı 20-23 mart görünüyor internet sitesinde
https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/tr.html
İstanbuldaki fuarda hangi motosiklet markalarının katılacağı belli oldumu? Geçen sene Doğantrend grubu, Ktm ve Harley Davison harici pekte göze çarpan marka yoktu bakalım bu sene nasıl olacak?
tr de gitmediğim bir tokat kaldı aq 3 tane festival yapıyorlar denk gelene basar giderim
tokat frower
Bu nasıl iştir listede bir tane Ege ve Akdeniz yok , en güzel festivaller yok , festival dediğin şey Ege'de Akdeniz'de olur gerisi gereksiz zaman ve benzin harcamanıza sebeptir...bir festival gurusu olarak yazıyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Gelecekmisin fuara Motosever , gelirsen haberimiz olsun ;)
Geçen sene çokta kalabalık değildi sanki, ilk günü açılış saatlerinde gitmiştim gerçi ama bilmiyorum nasıl olur? Köftebur ekibini kanlı canlı görmek çok isterim hemde tanışmayı , ortak bir gün olup buluşulsa fuarda hep beraber hem mankenleri hem de motosikletleri yorumlasak fena olmaz sanki .
Bir tane de izmir'de yapsaydınız be.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
İzmir Torbalı'da iki ayrı zamanda , Aliağa'da , Kuşadası'nda her sene motofest var , Aliağa'nın yeri nefistir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Ee deşifre olmuşuz yav ben sansür yapmıştım yüklerkene :/
10-12 senelik foto bunlar bir iki cm kısalmışızdır 1.90 dım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Durumu netleşmedi sanırım organizasyon yap diyemiyorum Tommy e , gelirse müsait olanlar buluşuruz artık..
gecen sene de liste doluydu ama bir bir iptal ettiler bir çok festivali.
bu sene de secim sonrası oluşacak x3 ekonomik kriz ile iptal olurlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)