Honda NX500 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
Eğer uygun fiyatlı gelirse ben de sanırım arkadaştan bir adet edineceğim ama ümit besleyemiyorum. :/
Reklamlar
-
fancydriver adlı üyeden alıntı
Eğer uygun fiyatlı gelirse ben de sanırım arkadaştan bir adet edineceğim ama ümit besleyemiyorum. :/
Sıraya isim yazdırabiliyorsun. Bende bugün öğrendim ve hemen kendimi yazdırdım.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
-
John Gotti adlı üyeden alıntı
Sıraya isim yazdırabiliyorsun. Bende bugün öğrendim ve hemen kendimi yazdırdım.
Sağ olun hocam yazdıracağım hemen.
-
Nx500 dediğimiz motor cb500x in makyajli hali.
Ön far,göstergeler,ve karenaj haric herseyi cb500x pc64 ile aynı. Motoru ve şanzımani bildigimiz pc64. Herseyi bire bir ayni.
Sadece fiyatini artirmislar. Son çıkan cb500x yani pc64 modeli 6999 eur du. Nx500 ün satış fiyatı 8090 eur.
A2 ehliyet sahipleri için yada A ehliyeti olup 2 silindir hafif bir şey arayanlar için düşünülmüş bir model.
Yoksa ona 8000 veren 800 daha verip nc750x alır.
Açıkçası bende düsünmüyor değilim. havalar biraz ısınınca bir test sürüşü yapmak istiyorum.
Eğer beğenirsem anlaşıp almak niyetim var.
Tek sorun yeni makine olduğu için canta demiri vs bulabilecekmiyim onu bilemiyorum.
Eger pc64ün demiri uyarsa süper olur.
-
Açıkçası şu adv modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Eskiden karenajlı ne güzel, ne tatlı sport touringler vardı, şimdi hepimiz lanet topcase, illet sidecase, gaga gibi şeyler konuşur olduk. Bu arada o güzelim Cbr 500R'ın da kadrini kıymetini bilememişiz. Ha içimizde Cbr 500'e topcase takmış bir arkadaş var ama zikretmeyeyim ismini, rencide olmasın.
-
Ben oturduğum bölgede simdiye kadar 1 tane gördüm. Devamlı 4 ülke arasinda gezen biriyim (DE-NL-B-LUX) oralarda tek tük gördüm. Motorda abs yok. O yüzden ben bile cb125r aldım geçen yaz.
-
İlgilenen arkadaşlar için yeni bir bilgi edindim. Motorun bu ay içerisinde Honda bayilerinde lansımanı yapılması planlanıyormuş.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Açıkçası şu adv modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Eskiden karenajlı ne güzel, ne tatlı sport touringler vardı, şimdi hepimiz lanet topcase, illet sidecase, gaga gibi şeyler konuşur olduk. Bu arada o güzelim Cbr 500R'ın da kadrini kıymetini bilememişiz. Ha içimizde Cbr 500'e topcase takmış bir arkadaş var ama zikretmeyeyim ismini, rencide olmasın.
Suzukinin gsx 8r modeli geliyor. Farını herkes beğenmiyor ama tarz olarak çok sevdiğim bir motor. Yarış motoru gibi ama onun gibi mide spazmı geçirmiyorsun
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Piyasada o kadar çirkin motorlar baş tacı ediliyor ki Suzuki'nin farına kurban
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Piyasada o kadar çirkin motorlar baş tacı ediliyor ki Suzuki'nin farına kurban
Üstat sabah sabah güldürdün bizi bu haklı ve komik sözünle.
Bir arkadaşım için dün 2 farklı Honda bayisine telefonla cb125f sordum adamlar direkt yok çektiler. Birisi sıraya yazıyoruz dedi diğeri de 6 tane gelmişti de satıldı yenileri Haziranda gelecek dedi.
Anlaşılan karaborsacılık alabildiğine devam ediyor memleketimizde.
-
reo adlı üyeden alıntı
...
Anlaşılan karaborsacılık alabildiğine devam ediyor memleketimizde.
Dünyanın en büyük bor ve mal yatakları bizde maaşallah.
-
Bugün Honda'dan aradılar NX500 için sıraya yazdıralım mı sizi dediler , iyi yazın lansman fiyatı 320 falan olursa alırım yoksa gidip yeni Triumph 400 alacam dedim verdim gazı alacağım falan yok da yemediler blöfümü siz bilirsiniz beyfendi dedi :( ne fiyatı nede tarihi belliymiş NX500 ün sıra yazmaya başlamışlar..şimdi aklıma geldi yazayım şu başlığa dedim , uykum kaçtı iyimi olurya 320 ye çıkarda alırsak Hırbo'nun diline düşecez :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Bugün Honda'dan aradılar NX500 için sıraya yazdıralım mı sizi dediler , iyi yazın lansman fiyatı 320 falan olursa alırım yoksa gidip yeni Triumph 400 alacam dedim verdim gazı alacağım falan yok da yemediler blöfümü siz bilirsiniz beyfendi dedi :( ne fiyatı nede tarihi belliymiş NX500 ün sıra yazmaya başlamışlar..şimdi aklıma geldi yazayım şu başlığa dedim , uykum kaçtı iyimi olurya 320 ye çıkarda alırsak Hırbo'nun diline düşecez :D
Triumph 400 ün Türkiye fiyatı belli oldu mu yada dedikoduları geldi mi ?
......!
-
Henüz resmi olarak belli olmadı ama dedikodular 300-330 arası olacağı yönünde.
-
Motopixel test sürüşüne gitmiş baya övüyor motoru , videoda fiyat söyledimi farketmedim ama 300 ün üzerine çıkarsa şansını zorlar diye düşünüyorum..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Motopixel test sürüşüne gitmiş baya övüyor motoru , videoda fiyat söyledimi farketmedim ama 300 ün üzerine çıkarsa şansını zorlar diye düşünüyorum..
O da şakşakçının önde gideni. Kağnı ya binse öve öve bitiremeyecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Lunatique adlı üyeden alıntı
Henüz resmi olarak belli olmadı ama dedikodular 300-330 arası olacağı yönünde.
210 bine sıfır dominar 400 alınabiliyorken sırf markası ve şekliden de dolayı o rakamları verecek pek insan çıkmaz diye düşünüyorum
......!
-
cb500x bu motosikletten bana göre daha güzeldi, oldukça sıradn risksiz bir motor olmuş
-
210 bine sıfır dominar 400 alınabiliyorken sırf markası ve şekliden de dolayı o rakamları verecek pek insan çıkmaz diye düşünüyorum
Bence Honda markasının güvenirliliği için ilgi görecektir.
Aynı sınıflar değil ama şuan CB125F için yoğun bir talep varmış.
Daha uygun fiyata TVS Raider 125 ve NS 125 var ancak CB125F daha çok talep görüyor.
-
erensel adlı üyeden alıntı
Bence Honda markasının güvenirliliği için ilgi görecektir.
Aynı sınıflar değil ama şuan CB125F için yoğun bir talep varmış.
Daha uygun fiyata TVS Raider 125 ve NS 125 var ancak CB125F daha çok talep görüyor.
Siz karıştırdınız galiba bizim bahsettiğimiz Triump 400 Honda değil
......!
-
Triumph Türkiye instagram hesabı scrambler olan modelinin korlas ataşehir showrooma geldiğine dair bilgi paylaşmış. fiyat için 330 bin TL lafı dönüyor ama resmi, net bir bilgi yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler