selam arkadaşlar.istoç civarı 6 aralık 2023 gündüz saat 14.00 da eds ile emniyet şerit ihlal cezası geldi 4064 lira arkadan fotoğraf çekildi. cezaya itiraz edip cezası iptal edilen varmı?
selam arkadaşlar.istoç civarı 6 aralık 2023 gündüz saat 14.00 da eds ile emniyet şerit ihlal cezası geldi 4064 lira arkadan fotoğraf çekildi. cezaya itiraz edip cezası iptal edilen varmı?
Tam olarak hangi gerekçe ile itiraz etmeyi düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu
Şöyle bir gerekçe olabilir
https://twitter.com/HaberReport/status/1749398490755510616
- Bize mi diyor yaa, ben öndekine sandım,
- Bize diyor ya, artiste bak ya (polise diyor), emniyet şeridindeyiz diye ceza yazıyor yaa,
- Hayatımda böyle şey görmedim yaa, (trafik kuralları ile tanışmamış arkadaş)
-Allah allah yaa...
Kusura bakmayın ama (yada bakın), motosiklet sürücülerinin neredeyse tamamı böyle...
Böyle olunca da trafikte saygı, öncelik, itibar, vs göremiyor motosiklet sürücüleri...
Biraz öz eleştiri yapmanın zamanıdır...
Fahri trafikçilerin fotoğrafsız (kanıtsız) yazdığı cezaya itiraz edebilirsin.
Ama eds yazmış cezayı fotoğrafını da basıp göndermiştir muhtemelen. plaka vs. de doğrudur hatta kaç sn boyunca ihlal yaptığını da yazıyodur. nerden bildiğimi hiç sorma
https://www.motosiklet.net/forum/mot...atli-olun.html
Çektirdiğim en pahalı fotoğraf deyip çerçeveletip masana koyarsın.
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Trafiğin akmadığı yaza vızır vızır aktığı bir yerde güçsüz 150 cc scooterla (150 cc nin kanuna göre otoyol yada başka bir yere çıkması izne tabi değil ) yeri geldiğinde emniyet şeridenden değilde arabalar gibi normal şeritten gitmemiz mi savunuluyor? Ülkede motosiklet yolu olur, yada dört teker sürücüleri belli bir standarda sahip olur hadi derseniz tamam... keşke motosiklet dernekleri vs boş beleş işlerle uğraşacaklarına şu işlere kafa yorsalar. Adamlar şeritli yolların ortasına motosikletler için yol yapıyorlar bizde motosikletin hızının araçlardan 10 km daha düşük olması gerektiğini belirten fii tarihinden kalma kanunları savunuyoruz.
Sitede arkadan ceza yazan EDS konusu vardı.İstoçun orada Haliç köprüde Bizm bu tarafta Kartal E5 de falan var bazı yerlerde arkadan çeken EDS.Geçmiş olsun.
Bazı lokasyonlarda arkadan çeken kameralar var İstoç , Otogar , Bostancı E5 gibi , büyük ihtimal emniyet şeridinde başka bir motosikletin yanından hızla geçmişsindir , normalde sıkışık trafikte emniyet şeridinden efendi gibi gidene ses çıkarmıyorlar..itiraz etsen sonuç çıkmaz ama emniyet şeridinden hızla akan trafiğe göre çok yavaş gittiğine eminsen "motosikletim arızalı idi yavaşça emniyet şeridinden ilerliyordum" diye itiraz edebilirsin..
Kanun savunması değil, kanun böyle iken neye itiraz edilecek?
Emniyet şeridi tüm sivil araçlar gibi motosiklete de yasak. Valiliğin "görmezden gelin" diye bilgilendirmesi var sadece ama daha önce de yazdım diye hatırlıyorum "EDS'nin başındaki polisin yazası varsa da yazar" diyordu trafik ekipleri. Kanuni bir düzenleme yapılacaksa da yapılacak düzenlemenin sonunda emniyet kullanımı tamamen yasak hale getirilir zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Kartal'a gelen E5'tekiler hala aktif mi bilmiyorum. Bayağı kullanmışlığım var bir şey gelmedi.
youtube.com/@bisuruyorum
Ne diyorsun hacı anlamadım ne demek istediğini artist dediğin kim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Emniyet şeridi ihlali den gelen cezaya itiraz edeceğim demiyorum itiraz eden oldum diye sordum.eleştiren arkadaş lar itiraz eden oldum diye sordum.ayrıca bir yerden okumuştum bulamadım eds cezası kesildiği andan itibaren 15 içinde tebliğ edilmezse itiraz edilebilir miş diye okumuştum bulamadım o konuyu.
Erkek adam arkadan fotoğraf çeker mi?
Ya da erkek adamın arkadan fotoğrafı falan çekilir mi gibisinden bir şeyler söyle itiraz et sonucu da bizimle de paylaşmayı unutma.
Adamlar fotoğraf bile göndermiş bu itiraz etmekten bahsediyor. Millet yapay zekaya geçti, bizim acilen en azından organik zekaya geçmemiz lazım.
Tebliğ zaman aşımından yırtarsan yırtarsın savaskayan'ın bahsettiği gibi. Memlekette ağız tadıyla cinayet bile işleyemiyoruz ne gerek var kanuna, nizama?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Abi tam ölmemiş şahıs. Bir de roket at istersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Bence sana demiş onu.
10 Ağustos'ta yazılan cezaya 8 ay önce itiraz etmişsiniz
Dilekçe ve tebliğ tarihi hatalı 02.01.2024 ve 04.01.2024 olacak. Reddine
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Yahu lütfen bütün mesajları okumadan yorum yapmayın.
Twitter linki bırakmışız, hala kim kime artist diyor onu bile yeniden açıklıyoruz.
Lütfen yav, lütfen...
https://twitter.com/HaberReport/status/1749398490755510616
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)