Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yag onerisi

REKLAM ALANI

merhabalar antalyada yasiyorum yag degistirmeyi dusunuyorum motul 10w40 dusunuyorum sizce almali miyim yoksa baska bir oneriniz var mi (pulsar ns160)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abyasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok :(
    Tommygun zamanında "Liqui Moly 10w-40 Street" önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir sonraki yağ değişiminde deneyeceğim ben. Adamın koca wakizakisine giderse senin benim Hint düldülümüze de gider diye düşünüyorum.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Cinguri Cinguri diyen mühendis kardeşlerimiz demişki;

yani bu belirtilen sınıfta bir yağ tercih edilmesi gerektiğini söylemişler. Eğer üreticinin önerdiği bir yağ varsa onu kullanabilirsiniz eğer yoksa bu sınıflandırmalara ait bir yağ alıp kullanabilirsiniz.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ns200 e 10w40 castrol kullanıyorum memnunum.

@motoseverrr abi yanlış biliyorsam düzelt; oradaki yağ vs. olayları üretildiği ülkeye göre mi sevk oldugu ülkeye göre mi? hindistan ile farklı bir yapısı var bizim şartların.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Vitesli motosiklet için MA-MA2 kodlu Motul 10W 30 veya 10W 40 yağları kullanabilirsiniz. Buradaki en önemli detay; iklim, yol, yük, vs gibi kullanım şartları. Antalya için 10W 40 iyidir. Road için olanı alın.

https://shoptr.motul.com/3000-10w40-4t-12x1l.html

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı abyasar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tommygun zamanında "Liqui Moly 10w-40 Street" önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir sonraki yağ değişiminde deneyeceğim ben. Adamın koca wakizakisine giderse senin benim Hint düldülümüze de gider diye düşünüyorum.
    Ben de onun tavsiyesi ile denedim o yağı ve son derece memnunum. Tavsiye ederim. Hem orjinal olmama şansı yok resmi distribütörden alındığı için, hem de huni filan uğraştırmıyor yarım metre huni var her şişede.

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    15w50 yada 20w50 kullanabilirsin.10w40 olmaz.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Kitapçık 20W-50 önermiş. Neden 10W-40 düşünüyorsun?

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ns200 e 10w40 castrol kullanıyorum memnunum.

@motoseverrr abi yanlış biliyorsam düzelt; oradaki yağ vs. olayları üretildiği ülkeye göre mi sevk oldugu ülkeye göre mi? hindistan ile farklı bir yapısı var bizim şartların.
    Elbette ülkelerin sıcaklığı falan etken ama Pulsar'lar kalın yağı daha çok seviyorlar, hatta benzer bloğa sahip olan duke serilerinde bile 10w50 yağ kullanır. Benim tercihim 15w50 veya 20w50'den yanadır.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Kitapçıkta 20W50 yazarken Antalya gibi yazın 40 dereceyi gören bir coğrafyada daha ince bir yağ kullanmak pekde iyi bir tercih olmayacaktır , 20W50 bildiğim kadarıyla sentetik olarak piyasada yok yerine 15W50 sentetik yağ kullanabilirsin bence..

Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Bu işler düşünmekle olmaz, motorunuzun sağlığı için yaşadığınız bölge de gözönünde bulundurularak kitapçığında önerilen 20w50 ya da alternatif 15w50 kullanmalısınız. Son numara 50 olmalı mutlaka. Nedenini biraz araştırarak öğrenebilirsiniz. Hangi marka sorusu bütçenizle alakalı bir durum. Liqui-Molly Street serisi gayet iyidir. Tommygun dostumun önerisi ile 5 yıldır kullanırım gayet memnunum.

tesekkurler herkese liqui moly 15w50 alacagim

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    tommy'e sponsor olmayan liqui moly utansın. Ya benzin parasını ya da köfte parasını vermeleri gerekir en azından.
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)