merhabalar antalyada yasiyorum yag degistirmeyi dusunuyorum motul 10w40 dusunuyorum sizce almali miyim yoksa baska bir oneriniz var mi (pulsar ns160)
merhabalar antalyada yasiyorum yag degistirmeyi dusunuyorum motul 10w40 dusunuyorum sizce almali miyim yoksa baska bir oneriniz var mi (pulsar ns160)
Tommygun zamanında "Liqui Moly 10w-40 Street" önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir sonraki yağ değişiminde deneyeceğim ben. Adamın koca wakizakisine giderse senin benim Hint düldülümüze de gider diye düşünüyorum.
ns200 e 10w40 castrol kullanıyorum memnunum.
@motoseverrr abi yanlış biliyorsam düzelt; oradaki yağ vs. olayları üretildiği ülkeye göre mi sevk oldugu ülkeye göre mi? hindistan ile farklı bir yapısı var bizim şartların.
Vitesli motosiklet için MA-MA2 kodlu Motul 10W 30 veya 10W 40 yağları kullanabilirsiniz. Buradaki en önemli detay; iklim, yol, yük, vs gibi kullanım şartları. Antalya için 10W 40 iyidir. Road için olanı alın.
https://shoptr.motul.com/3000-10w40-4t-12x1l.html
15w50 yada 20w50 kullanabilirsin.10w40 olmaz.
Kitapçık 20W-50 önermiş. Neden 10W-40 düşünüyorsun?
Kitapçıkta 20W50 yazarken Antalya gibi yazın 40 dereceyi gören bir coğrafyada daha ince bir yağ kullanmak pekde iyi bir tercih olmayacaktır , 20W50 bildiğim kadarıyla sentetik olarak piyasada yok yerine 15W50 sentetik yağ kullanabilirsin bence..
Bu işler düşünmekle olmaz, motorunuzun sağlığı için yaşadığınız bölge de gözönünde bulundurularak kitapçığında önerilen 20w50 ya da alternatif 15w50 kullanmalısınız. Son numara 50 olmalı mutlaka. Nedenini biraz araştırarak öğrenebilirsiniz. Hangi marka sorusu bütçenizle alakalı bir durum. Liqui-Molly Street serisi gayet iyidir. Tommygun dostumun önerisi ile 5 yıldır kullanırım gayet memnunum.
tesekkurler herkese liqui moly 15w50 alacagim
tommy'e sponsor olmayan liqui moly utansın. Ya benzin parasını ya da köfte parasını vermeleri gerekir en azından.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)