Bu arkadaşa bir destek olalım mı ?
Reklamlar
-
Şu arkadaşa bir destek olalım mı? Videosunu baştan sona izleyince hak vereceksiniz.
Halk tabiri ile derler ya kıçında donu yok. O durumda...
Para gönderin demiyorum ama turu bitinceye kadar videolarını izleyip beğensek bize yeter. Turu bitince silersiniz.
Reklamlar
-
anlatımı güzel hiç sevmesemde kanala abone olup beğeneceğim
afrka twinle gezmek istiyor ama disiplinli bir şekilde çalışmadan sebaat etmeden nasıl olacak bende anlamadım
-
Yemek Sepeti reklamı mı yapıyor , sponsorluk olayları var mı ?
-
Ben africa için tenere için tracer için çalışıyorum. Ancak nk'ya biriktirebildim. Bol şans diliyorum. Sebaat etmeden zor.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Yemek Sepeti reklamı mı yapıyor , sponsorluk olayları var mı ?
Valla meteliğe çentik atanlardan. Motorun halini görünce keşke yemek sepeti sponsor olsa da vatandaşın azcık beli doğrulsa. Pek hayata dikiş tutturamamış Durumu çok içler acısı
Normalde çok umrumda olmaz ama o bütçe o motor o kıyafet o coğrafya ya gittiği için turu bitene kadar yardımcı olalım istedim
-
Başka ülkede olsa motor markası(videoda volta)veya montunu giydiği/çantasını taşıdığı firma direk sponsor olurdu. Bizde böyle olmuyor maalesef. Arkadaş genç o soğukların acısı ilerde çıkar. Açıkçası videolarını izledim, bana yaptıkları pek mantıklı gelmedi. Düşünsenize hava sıcaklığı 0 derecenin altında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde motor bozulsa direk donma tehlikesi yaşar.
YaşlıveAcemi (ismet abi) videolarını da severek izliyorum ama videodaki arkadaş ismet abi gibi tecrübeli ve hazırlıklı çıkmıyor yola.
-
Sadistic adlı üyeden alıntı
.....Arkadaş genç o soğukların acısı ilerde çıkar. Açıkçası videolarını izledim, bana yaptıkları pek mantıklı gelmedi. Düşünsenize hava sıcaklığı 0 derecenin altında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde motor bozulsa direk donma tehlikesi yaşar....
O halde destek olmayalım dönsün evine , ışıklarda cam silen ufacık çocuklara para vermek gibi hissettim bi an :D
-
Sadistic adlı üyeden alıntı
Başka ülkede olsa motor markası(videoda volta)veya montunu giydiği/çantasını taşıdığı firma direk sponsor olurdu. Bizde böyle olmuyor maalesef. Arkadaş genç o soğukların acısı ilerde çıkar. Açıkçası videolarını izledim, bana yaptıkları pek mantıklı gelmedi. Düşünsenize hava sıcaklığı 0 derecenin altında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde motor bozulsa direk donma tehlikesi yaşar.
YaşlıveAcemi (ismet abi) videolarını da severek izliyorum ama videodaki arkadaş ismet abi gibi tecrübeli ve hazırlıklı çıkmıyor yola.
Zaten kafadan biraz problemli kendiside anlatıyor .
-
Bu arkadaşı gördüm emek olmadan yemek olmuyor malesef bunu tura çıkınca tecrübe edecek.
-
Bu kişi kuryelik falan filan yapacağına bence video kurgu montaj işinde kendisini geliştirirse önünün daha çok açık olacağını düşünüyorum.
-
Hasbel kader bir işe girişmiş. Doğrusunu, daha iyisini zamanla öğrenecektir.
-
Pavyonda 1 gün gecirmek vlogunu gordum, bastım dislike ı .. Boşun boşu bir tip..
-
Arkadaşın mantığı geçte olsa çalışmış geri dönmüş kanalı silebilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)