Sym jet x 125 cc hakkında fikir önerisi
Reklamlar
-
38 bin peşin verip 100 bin tl limitten taksit yapmak istiyorum. Sitesinde 10 ay vade farksız satış imkanı yazıyor.
Vitesli motorun uğraşı çok ben de öyle uğraşmayı seven biri değilim bin git kafasındayım ayrıyetten bulundugum semte göre naked motorun çalınma ihtimali daha yüksek.
Motorun kırmızı rengini çok beğendim seyir halinde 80-100 km beni idare eder şu an kullandığım 50 cc maks 60 yapıyor deli oluyorum.
Benim sorum bu kadar parayı veriyorsun madem onu alacağına bunu al dediğiniz scooter var mı naked almaktan vazgeçtim.
Reklamlar
-
ben aldım işte 1 hafta oldu 90kmde motor beyazını aldım.kırmızı evet çok güzel ama bakımı zor boyası ince çizik vuruk işlerine gelmez.bayideki 0km motorun bile sağı solu hep çizik vuruk içindeydi.bayi içinde o hale geliyorsa dışarıda içinden geçerler.bu paralara tavsiye edeceğim çok fazla motor yok.alternatif pejo django 125 yada lambertta 200 lük alabilirsin.onlarada baktım güzeller ama olmadı.bende 100bini 8e böldürdüm mantıklı bir motor güzel ödeme seçeneği ile albenisi iyice arttı
-
Ben istanbulda işe git gel sağa sola git gel için almak istiyorum.
Aynı imkanı bajaj yapsa n250 alırdım.
50 cc den 125 cc geçmek çok fark etmez gibi geliyor ama biri 11.5 beygir biri 2.5 beygir bakımı vesaire daha kolay.
Kırmızı renk alırsam muhtemelen boya koruma vesaire yaptırırım
-
fark çok ağır olucak.50 cc zaten malum 2km falan sağa sola gitmek için yapılmış bir cihaz karavan vardır arkasına koyarsın gibi gibi.jetx doyurur 120 falan yapıyormuş seri bir motor.boya koruma falan evet işe yarayabilir.taksit imkanını cf motoda yapıyor galiba onada bir bak nk250 alırsın belki peşin fiyatına taksit ile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)