Herkese merhaba lütfen yardım
Reklamlar
-
PowerLed adlı üyeden alıntı
Uygulamalı dediğiniz motor önümde zaten daha uygulaması olmazki bunun, haa zekam ile ilgili birşey ima etmek istiyorsanız o başka lakin şunun cevabını bulamıyorum piston üst ölü noktadayken üst kapağı bağladığımda zinciri dişliye takıp vidaları sıktığımda ve volanı çevirdiğimde piston dolayısı ile aşağı hareket etmeye başlar değil mi? Bu esnada egzantrik mili hangi harekete başlaması gerek hangi subap ilk hareket yapar emme mi eksoz mu 4 zamana göre yada tersten eksoz zamanlaması mı yapıyorum onu çözmeye çalışıyorum
Ters zamanlama yapması motorun tersine dönmesi lazım, ilk emme başlar ardından egzoz. Tekrar söylüyorum dediğim gibi toplayın olacak.
Reklamlar
-
PowerLed adlı üyeden alıntı
Uygulamalı dediğiniz motor önümde zaten daha uygulaması olmazki bunun, haa zekam ile ilgili birşey ima etmek istiyorsanız o başka lakin şunun cevabını bulamıyorum piston üst ölü noktadayken üst kapağı bağladığımda zinciri dişliye takıp vidaları sıktığımda ve volanı çevirdiğimde piston dolayısı ile aşağı hareket etmeye başlar değil mi? Bu esnada egzantrik mili hangi harekete başlaması gerek hangi subap ilk hareket yapar emme mi eksoz mu 4 zamana göre yada tersten eksoz zamanlaması mı yapıyorum onu çözmeye çalışıyorum
Herhangi birinin zeka seviyesi ile alakası yok bu durumun sanayideki çıraklara kimse işi anlatmaz görerek öğrenir zamanla kendi başına söker takarlar......piston üst ölü noktada motoru dönüş yönünde çevirmeye başladığında piston aşağı inene kadar hiçbir subap hareket etmez , alt ölü noktaya indiğinde egzoz açmaya başlar.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Herhangi birinin zeka seviyesi ile alakası yok bu durumun
sanayideki çıraklara kimse işi anlatmaz görerek öğrenir zamanla kendi başına söker takarlar......piston üst ölü noktada motoru dönüş yönünde çevirmeye başladığında piston aşağı inene kadar hiçbir subap hareket etmez , alt ölü noktaya indiğinde egzoz açmaya başlar.
Süper işte aradığım cevap bu teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Ters zamanlama yapması motorun tersine dönmesi lazım, ilk emme başlar ardından egzoz. Tekrar söylüyorum
dediğim gibi toplayın olacak.
İnşallah üstadım yarın öyle deneyip paylaşıcam burada teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)