Merhaba. Belki nette basit bir araştırma ile bulabilirsin diyeceksin ama bulamadım) Bu hastanede motosikletler için kapalı park yeri var mı, kapalıyı geçtim güvenli bir park alanı varmı? giden deneyimleyen?
Merhaba. Belki nette basit bir araştırma ile bulabilirsin diyeceksin ama bulamadım) Bu hastanede motosikletler için kapalı park yeri var mı, kapalıyı geçtim güvenli bir park alanı varmı? giden deneyimleyen?
Yakınımdaki şehir hastanesinin açık otopark girişinde bisiklet ve motosikletleri zincirleyebileceğin demirli park yerleri var.
Muhtemelen hepsinin planları birbirine benzerdir ve bahsettiğin hastanenin de vardır bu şekilde park alanı ama genellikle insanlar acil girişi yakınlarına bırakıyorlar, sürekli güvenlik görevlileri oralarda bulunduğu için.
Geçtiğimiz günlerde özel bir işim için Başhekimlik binasının oraya gittim. Hasta bölümü ile işim olmadı, o taraf için bilgim yok. Başhekimlik binasından taşeron idari binasına gittim. İki binanın da önlerinde ve çevresinde açık otomobil park alanları var. En güzeli gideceksen eğer güvenlik mobosu yanına koyman. Güvenlik arkadaşlara da bir selam ver. "Motosiklet park alanı yada kapalı alan bulamadım. Buraya bıraksan göz kulak olur musun?" desen insan evladıysa bakar. Çek buradan yasak masak derse zaten yanından motosikleti çalsalar umurunda olmaz başka yere koy.
Detaylı bilgi sahibi olmak için hastanede çalışan bir arkadaşımı aradım. Acil Servis'in orada açık otopark olduğunu, açık otoparkın içerisinde motosiklet parkyeri olduğunu söyledi. Ayrıca kapalı otopark da varmış -1 ve -2 diye 2 kat. Kapalı otoparkta da motosiklet parkyeri olduğunu söyledi. Tabela ve güvenlik yönlendirmesi ile bulabileceğimizi belirtti.
Açık otoparkların yanında 2 kat kapalı park yeri de var. Ayrıca motosikletler için alan ayrılmış mı bilemiyorum ancak kapalı otopark kapasite olarak yeterli görünüyordu. Motosiklet bırakabilecek uygun yerler bolca var.
Buna katılıyorum.
Kapalı otopark da olsa, hatta hemen güvenliğin yanında da olsa çalarlar. Kafasında kask olan biri motoru alıp gitse güvenlik motorun sahibi mi yoksa hırsız mı olduğunu nereden bilecek. Sağlam zincir ya da alarm falan olmadıkça götürürler.
Benim motorda alarm var, parkettiğim yerde bazen hemen kontağı açmayı unutup önce disk kilidini sökmeye çalışınca da alarm çalıyor. Etrafta kimse de alarm çaldı sen ne yapıyorsun demedi bana, nereden bilecekler motorun sahibi olduğumu? Demek alarm bile olsa farketmeyecek.
Hırsızın 1 dk içinde sökemeyeceği kilitler lazım ki alarm çalınca takip cihazı telefona arama yapsın ben 5dk'da motorun yanına gidene kadar da motordaki kilitler hırsızı oyalasın. Yani demir makası ile hemen kesilmeyecek, taşlama aleti ile bile kesilmesi 5dk sürecek türden kilitlerin önemi burada.
Bildiğim kadarıyla kapalı ücretli otopark dahi olsa zincir kilitle kilitlenmesiyse sorumluluk kabul etmiyorlar.
Gidecek arkadaşlar için bilgi vereyim. Hem kapalı hem açık otopark bol miktarda var.Hem açıkta hem kapalıda motosikletleri kilitleyebileceğiniz aparatlar var. Çok büyük kamera sistemi yetersiz gibi ama artık yapacak birşey yok.
Merhaba arkadaşlar, Sarıyer fsm mah. civarı kapalı ücretli otopark mevcuttur, fena değil güvenlik kamera uygulamasıyla 7/24 kendi telefonumdan istediğim zaman açıp izleyebiliyorsunuz ilgilenen olursa iletişim için yardımcı olabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)