Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kasko Hakkında Yardım

REKLAM ALANI

Merhaba herkese,

2018 model motosikletime kasko sorgulaması yaptırdım. Anadolu Sigorta'dan 30.000 TL fiyat cıkardılar. Yüzde 25 muafiyetli 19.000 TL ye dusurebildim ama mantıklı gelmedi o da..

Önerebileceginiz motosiklet kaskosu yapan firma var mıdır ?

Şimdiden tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Ben annem acente olduğu halde MRT'den yaptırıyorum yıllardır. Bir kere çekici çağırmak dışında bir ihtiyacım olmadı iyi kötü konusunda bir yorum yapamam açıkçası, fiyatları da genelde yani fena değil gibi geliyor. Quick ve Unico ile geldi benim poliçeler hep.

MT09 gitti 18 Fireblade geldi sanırım, hayırlı olsun. 30bin o motora yine iyi fiyat maalesef.
    Muafiyetli de aslında bazı durumlarda mantıklı olabiliyor. Patlarsam tamam bir kısmı bana kaçsın diyorsun ama güncel motosiklet fiyatlarına parça fiyatlarına bakınca pert olursa kaçacak kısım ciddi. Çalınmayı tam karşılıyorsa, pertte o riski alıp ufak tefek olayla için muafiyetli olsun diye de düşünülebilir.
    espresso ve xtrafrozen bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben annem acente olduğu halde MRT'den yaptırıyorum yıllardır. Bir kere çekici çağırmak dışında bir ihtiyacım olmadı iyi kötü konusunda bir yorum yapamam açıkçası, fiyatları da genelde yani fena değil gibi geliyor. Quick ve Unico ile geldi benim poliçeler hep.

MT09 gitti 18 Fireblade geldi sanırım, hayırlı olsun. 30bin o motora yine iyi fiyat maalesef.
    Muafiyetli de aslında bazı durumlarda mantıklı olabiliyor. Patlarsam tamam bir kısmı bana kaçsın diyorsun ama güncel motosiklet fiyatlarına parça fiyatlarına bakınca pert olursa kaçacak kısım ciddi. Çalınmayı tam karşılıyorsa, pertte o riski alıp ufak tefek olayla için muafiyetli olsun diye de düşünülebilir.
    Benim de eşimin kardeşi sigorta acentesi olduğu halde abi bizde fiyatlar yüksek sen MRT sigortadan yaptır motorunu diyor. 2016 Aralık ayında motoru sıfır alırken MRT sigortayı telefonla arayıp trafik ve kasko sigortasını yaptırmıştım, yıllardır zamanı geldiğinde yenilerim, daha ofislerine gidip kendilerini görmedim, ofisleri nerdedir bilmem bile ama yıllardır hep onlara yaptırdığıma göre güvenmişim demek ki.
    Unico sigortadan kaskom, 2 kez kaza yaptım ikisinde de karşıladılar.
    killingroad, xtrafrozen ve Cyan bunu beğendiler.

Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Merhaba, evet grenajlı hayata dönüş yaptım tekrar , tesekkur ederim MRT Sigorta'yı arayıp görüşecegim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de eşimin kardeşi sigorta acentesi olduğu halde abi bizde fiyatlar yüksek sen MRT sigortadan yaptır motorunu diyor. 2016 Aralık ayında motoru sıfır alırken MRT sigortayı telefonla arayıp trafik ve kasko sigortasını yaptırmıştım, yıllardır zamanı geldiğinde yenilerim, daha ofislerine gidip kendilerini görmedim, ofisleri nerdedir bilmem bile ama yıllardır hep onlara yaptırdığıma göre güvenmişim demek ki.
    Unico sigortadan kaskom, 2 kez kaza yaptım ikisinde de karşıladılar.
    Tesekkur ederim espresso, gorusecegim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)