2004 Model Honda SCV100 Activa Restorasyon Önerisi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Rahmetli babamdan kalma 2004 model Honda Activa 105000 km de bir motosikletim var.Motor hala çalışır yürür durumda ,herhangi bir mekanik sıkıntısı yok fakat yılların verdiği yorgunuktan paslanmalar , ezikler, çürükler vs. vs. mevcut. İstanbul'da bu motora özenerek, ilgi göstererek restorasyon yapacak bir yer arıyorum. Öneri yapabilecek arkadaşlar varsa desteklerini rica ediyorum.
Reklamlar
-
Maslak Atatürk Sanayi sitesinde "İşleyen Motor" var. Yaşar usta yalnızca Honda ve Yamaha markalarına bakıyor. Onu arayıp konuşabilirsiniz.
-
benim babadan kalma böyle bir scooter ım olsa kaporta boya hiç ellemezdim, bütün yaşanmışlık emarelerini de saklardım. mekanik işler, lastik ve sele dışında dokunmayın bence.
kaporta izopropil alkol ile temizlenip mat vernik ile korumaya alınabilir.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Maslak Atatürk Sanayi sitesinde "İşleyen Motor" var. Yaşar usta yalnızca Honda vTee Yamaha markalarına bakıyor. Onu arayıp konuşabilirsiniz.
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Tokus adlı üyeden alıntı
benim babadan kalma böyle bir scooter ım olsa kaporta boya hiç ellemezdim, bütün yaşanmışlık emarelerini de saklardım. mekanik işler, lastik ve sele dışında dokunmayın bence.
kaporta izopropil alkol ile temizlenip mat vernik ile korumaya alınabilir.
Ben de ilk başta öyle düşünüyordum fakat şaseye kadar soyup her tarafını korumaya almak gerekir diye düşünüyorum.O da bir nevi restorasyon gibi oluyor.Pas beni korkutuyor malum İstanbul'un nemi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler