fatih.met adlı üyeden alıntı
İyi dilekler için teşekkür ederim. En doğru tespiti @khaira yaptı. Kamera sabit ve ben yola göz ucuyla baktım.. kamera dönmedi diye beni bakmadı sananlar olmuş. Kamera kaskta sabit, gözlerindeki lenste değil kamera :D
Kaza sonrası eleman ile konuştuk baya.. aramızda beyaz BMW ve yol tabelasi yüzünden o beni görmedi ve bende onu...
Sorun hız. Orada baglanti var ve baglantılarda yavaş olmak gerek, eleman 20 yaşlarında tahminimce, genc biri. Ve orada babasının yolu gibi hız yaptığı için bu kaza oldu... Oda yolu boş sandı bastı gaza aslinda... Sonuç olarak o bana carpti. Orası bir ana yol değil, önüme atladı diye suclayamazsin cunku hız sınırı en düşük seviyede orada.
Evet, dediğim gibi, ben yola baktım, gördüğünüz ışık ise duran bir aracın, yani orada geride duran bir araba da vardi...
Solumda kırmızı araç beni ezmesin diye geniş aldım yolu, önde beyaz aracin arkasına bağlanma niyetim vardı ama kısmet olmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Beyaz BMW ye bakarken ilk bakisimdi karşıya ve girerken göz ucuyla 2. Kez baktım. Videodan bu anlaşılıyor mu?
Hani kusuru bana çıkartır ise Exper ile kavga edeceğim çünkü. Tehdit etme durumu da var. Kızgınım biraz.