Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Sizde hasar olmasın da.
Geçmiş olsun Fatih.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
Bu arada, an itibariyle forumdaki ilk üç başlık:
Kaza yaptım
Ceza yedim
Yolda kaldım
Çok geçmiş olsun yağmurlu havalarda hiç sevmim motor sürmesini adam geldi direk çarptı yav allahtan fazla hızlı değildi suç sanki biraz araçta gibi,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
aynı yorumu bir arkadaşım da yaptı... kırmızı arabaya girerdi dedi ama bence o kırmızı araba onu görüp beklerdi, onun görüş açısı genişti çünkü... aslında ben o kırmızı araba vesilesiyle bu duruma düştüm bir bakıma. o yanımda diye ben geniş aldım yolu ve geniş aldığım için o hızlı arkadaş ile aramızda beyaz bmw ve yol tabelası olduğundan dolayı bir birimizi tam göremedik... yani ben yol boş diye girdim ve çarpan arkadaşta yol boş diye hızını arttırdı orada.
çok talihsiz bir durum ve bu yüzden genç arkadaşa yüklenmek istemedim, oldukça kibar davrandım ona. onunla da bol bol konuştum... dediğim gibi, orada yolu boş görünce hızını o anda arttırdı o ve bende yolu boş görünce hızımı arttırdım ve kaza oldu, hani ikimizde suçlu değiliz diyebilirim... frene de bastı bu arada, kamera da belli olmamış ama teker kayma sesleri baya geldi onun... frene bastı ama yerler ıslak olduğu için ancak biraz yavaşlayabildi.
ben arkadaşın dayısına kızgınım sadece, o gün tutanağa imza atmayı unutmuşum ve ertesi gün işe gitmeyip arkadaş ile buluştuk... dayısı ile gelmiş ve beni biraz hor gördü, motorun sigortası var mı falan filan derken ben baya sinirlendim ve "şu anda çok fena kızdım haberin olsun" dedim ve o anda çenesini kapadı.
benim üzerimde ki montun fiyatı 12 bin lira, 12 bin lira monta verip motosiklete sigorta mı yaptırmayacağım ben? eldivene dizliğe 3 bin lira vermişiz motora 1500 liraya sigorta mı yaptırmayacağım ben?
genç arkadaşın kibarlığına dua etsin ben o adamı çok kötü yapardım. orada tamirci arkadaş da beni sakinleştirmek için gayet olgun şekilde güzel güzel konuştu ve bende zaten oraya yardımcı olmak için geldiğimi söyledim.
... şimdi ben tek bir şey merak ediyorum. 9 haziran da sigorta bitiyor, yeni sigorta fiyatım ne kadar şişecek benim? 2 ye katlar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
yahu baktım diyorum niye kimse inanmıyor :D baktım ama göremedim ben... 2 kez baktım hem de ve yol boştu.
edit: arkadaşın araca 35 bin lira masraf çıkarmışlar... benim sigortadan hallederler artık... benim sigortam ne kadar şişer bir sonraki dönem acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
güler misin ağlar mısın :D
istanbul çok kötü oldu, istanbul yaşanacak yer değil gerçekten.
Hocam öyle demeyin,büyük şehirde doğup büyüdüm diye mi bilmiyorum da işim gereği 10 ay kaştayım,2 ay istanbul’da,İstanbula gelmeyi iple çekiyorum o 10 ay bu trafiği bile özlüyor insan bir süre sonra.
geçmiş olsun talihsiz bir kaza yapmışsın
Geçmiş olsun abi. sen de bir şey yoksa gerisi önemli değil.
kibar insanlara sert davrandıktan sonra ben çok üzülüyorum, kızgınlığım tamamen geçti benim. ettiğim ufak zarar hiç önemli değil... arkadaşın araçta 35 bin lira masraf var, muhtemelen benim sigortadan o karşılanır ve kaza videosunu da saklarız... araç satışında ufak kaza diye pek değer kaybı da olmaz.
ama şu yaşlılar varya onlara ateş püskürüyorum, gram acımım yok gram üzülmem yok onlara karşı... bize kötü bir ülke ve kötü bir dünya bıraktılar ve birde bizi hor görüyorlar ve bize hiç bir şeyi layık görmüyorlar...
kalbi güzel olan çok kral insanlarda var ama genel olarak yaşlı kesime karşı ön yargım oluştu, kötü insanlar.
.... şurada 3. dünya savaşına ne kalmış, kim bilir başımıza neler gelecek. bir birimizi kırmamak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
o trafik sana terapi gibi mi geliyor :D iyiymiş. kanka sen terapi göreceksin diye ben bunalıma giriyorum. işe geç kalıyorum sonra böyle kazalar oluyor bak.
Geçmiş olsun. Her ne kadar kaza bela istemesek te maalesef hayatın gerçeği.
Valla bende İstanbuldan Bursaya taşındım. Trafikteki herkes mi mal olur araba sürmeyi bilmez. Leş bir trafik akışı var. İstanbulun trafiğinin bile gözünü seveyim....
İstanbul bu konuda oturmuş bir kültür var, Bursa coğrafik olabilecek en güzel yerlerden biridir ama maalesef kültür ve medeniyet İstanbul’un çok çok gerisinde. Bursa’da insanlar Nilüfer ilçesini lüks bilirler ama İstanbul’u gören ve İstanbul’u yaşayan için tırttır. Ama sakinlik konusunda yaşadığım semti hiç bir ile ve ilçeye değişmem o ayrı konu.
Nilüfer'demisin Motoseverrr geçen seneye kadar Nilüfer Çalı'ya gider gelirdim havası güzel sakin biryerdi Nilüfer merkeze hiç girmedim trafik hakkatten fena hele o hayvanat bahçesinin yan yolu yokmu hangi saat geçsem sıkışıktı :( İstanbul'u da gözünde çok büyütme Esenyurt'ta Türkçe konuşamayan varken Taksim'de lezbiyenler meydanda öpüşüyor :D her telden her kültürden insan var..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)