Ben Yamaha'da 60 gün bekledim.
60 günden sonra parçalar gelince de fren sıkılmadan yolladılar eve. Yani??
Lafın gelişi dediğini biliyorum ama hiç bir motosiklet dandik değil. Fizik kanunları gereği bu formda yapılan iki tekerli her şey çok keyifli.
Ama evet arkadaşımın trafikten çekip pist için hazırladığı 2017 yani güncellenmiş 1000RR'da çelik hortum olmadığını öğrenince bi nevrim dönmedi değil =)
KTM, Ducati ve Triumph özellikle büyük şehirlerde yavaş yavaş oturmaya başladı bu arada. Özellikle KTM bayağı bir piyasası olan bir marka haline geldi, tebrik etmek lazım spormotoyu. Yanlış yaptıkları onlarca şey vardır belki ama markayı yaydılar pazara.
Dogrudur.. Ben satarken beni ugrastıracak markalara binmem, ölücü sevmem, mesai saatlerinde telefona bakamam, kalp kırarım, dosta gider sekilde muhafaza ederim. Sadece keyfi icin kaygısızca binenlere gıpta ederim. Dogrusu o aslında ama öğrenilmiş kaygılar kolay kolay terkedilmiyor.
Avrupalılar arasında KTM ye net sekilde önyargım var, Aprilia 'nın TR de daha cok yolu var bence. Triump kaka, Ducati rakipsiz, BMW yi konusmaya gerek yok.
ben STRS 765 alirken TR pazarini ve servis agini dusundum ama bu sadece 2 yil garanti kapsaminda gecerli bence. sonuc olarak asagi yukari tum motorlarin mantigi ayni. gecen sene izmirde arkadasin tridentini sanayide bir ustaya goturduk, parcalarini biz aldik world of triumph tan ve 2 hafta icinde usta teslim etti. yani bence sorun usta ve ara eleman sorunu. gecen sene mersedes e250 coupe aracimi memlekette (afyonda) bir ustaya biraktim, takimlardan ses geliyordu. adam parcalarini getirirsen degistiririm dedi. yaptida. ben servis yedek parca vs sorunlarinin abartildigini dusunuyorum. kimse 5 sene sonra motorunu korlasa yada neresiyse bu sorunlar varken birakmaz. Diger konu bu sene STRS i alirken ayni fiyata MT09 icin arkadasim siraya yazildi ve 200 kisi oldugu ogrendik onunde heralde MT bekleyen 5-10 sene bekler. ingiltereye gittikten sonra ozellikle triumph STRS dururken MT ye binmeyecegime emin oldum. Satarken kaybedecegim kesin belki ama buna bence deger. Istanbulda da hatri sayilir triumph kullanicisi olusmaya basladi, 2 sene sonra satarken (satarsam) tekrar cevaplarim bu mesaji
Satmayın, evlat edinin :D
Konu zarar etmek degil benden yana. Aradıgım motoru buldugumda ona ulaşma süresinin uzamasından hoşlanmıyorum. 2 kurus asagıya sat diyeceklere de : " 5 kuruş aşagıya da satmaya kalksan bazı marka modeller gitmiyor." 3 kuruş zevkimi 4 kurus yapacagım diye , o eziyete girmiyorum. TR gercekleri ortada, alışveriş alışkanlıkları ortada.. Japon markaların sorunsuzlugu ortada.. Honda nın yedek parcasını 5M Migros'da bulursun.
Dostum selam ben yeni bir Trident aldım kesinlikle tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Selamlar yeni bir Trident 660 satın aldım ve Whatsapp grubu arıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ?
Wp grupları için Triumph'ın Türkiye Facebook gruplarına bakmanızı tavsiye ederim, bizim bu ortamdan çok randıman alamayabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)