Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CF NK125 Geliyor Konu hakkındaki düşünceleriniz

REKLAM ALANI

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılmıştı ve bugün Oktay motor ile görüşme yaptığımda 2024 2.çeyrek de piyasaya gelicegini şuan 50 bin TL lik ön sipariş ücreti olduğu bilgisi verildi düşünceleriniz nedir

https://www.instagram.com/reel/C0UZj...RlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CzWM8dkN...RlODBiNWFlZA==
    mertcan akpı bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    Arka kampana mı? Emin olamadım

Alıntı nicknamer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka kampana mı? Emin olamadım
    Abs diye biliyorum incelemede ön arka abs deniyordu

nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    Alıntı Eren ilker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abs diye biliyorum incelemede ön arka abs deniyordu
    Videoda sanki kampana gibiydi. Bi gelsin de, bakarız.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Bana kalırsa gereksiz abartı özelliği var, mesela 125cc motosiklette tek kol maşaya ne gerek var? Rulmanı bozuldumu bir ton dert, hem fiyatı hemde işçiliği saçma sapan fiyatlar sizleri bekliyor olacak. Eğer bu egzozla sizi bir polis görürse %99,98 ihtimalle ceza yersiniz saçma sapan işlerle yeniden uğraşısınız. Artılarına gelirsek diğer modeller gibi alır almaz lastik derdi yok gibi (Pirelli ama hangi Pirelli?), frenleri 125cc modellere göre üst derecede (Önde 4 pistonlu radyal kaliper var sanırsam). Bana kalırsa bu modelin fiyatı 250Nk modeline yakın hatta geçik bile olabilir, 250cc fiyatına 125 almakta pek mantıklı değil sanki?
    BoraKara ve espresso bunu beğendiler.

BoraKara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scrambler
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa gereksiz abartı özelliği var, mesela 125cc motosiklette tek kol maşaya ne gerek var? Rulmanı bozuldumu bir ton dert, hem fiyatı hemde işçiliği saçma sapan fiyatlar sizleri bekliyor olacak. Eğer bu egzozla sizi bir polis görürse %99,98 ihtimalle ceza yersiniz saçma sapan işlerle yeniden uğraşısınız. Artılarına gelirsek diğer modeller gibi alır almaz lastik derdi yok gibi (Pirelli ama hangi Pirelli?), frenleri 125cc modellere göre üst derecede (Önde 4 pistonlu radyal kaliper var sanırsam). Bana kalırsa bu modelin fiyatı 250Nk modeline yakın hatta geçik bile olabilir, 250cc fiyatına 125 almakta pek mantıklı değil sanki?
    Soylediklerinizin tamami dogru olmakla beraber, atladiginiz bir sey var, Bence tam apaçi tayfaya hitap edecek bir motosiklet, Çinli arkadaslarda bunu çok iyi biliyorlar ve bu şekilde üretmisler. Egzoz, arka tek salınım. Sekilli grenajlar... Vs

Gercek motosikletciye hitap etmeyecek bir model, mesela ben 125 cc de sorunsuzluk ararim, kaliteli parca ve iscilik ararim, uzun yillar dayansin, bakim araliklari uzun olsun, her yola gelsin. Az yaksin vs. Mesela Bir Cbf 125 e birakin bunu, bunun 250 cc olan modelini bile asla degismem. Bir Supercub a 500c Hintli yada Çinliyi degismeyecegim gibi mesela.
    espresso bunu beğendi.

motorine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konsept motosiklet bu. böyle çıkmaz. lastik egzoz falan olmaz. bence de fiyatı uçuk olur. ama bu sefer görüntü olarak harbi yapmışlar. tasarımı çok hoşuma gitti.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    zaten her 10 motorun 4ü cfmotoydu, şimdi 8i cfmoto olacak.
    R25 alamayan apaçi kesime iyi haber.

Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten her 10 motorun 4ü cfmotoydu, şimdi 8i cfmoto olacak.
    R25 alamayan apaçi kesime iyi haber.
    Ben almayı çok istiyorum açıkçası abi tek sebebi de motorun disardan bakınca ben varım diyebilicek bi şekilde olması

Başka fikri olan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)