Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Xiaomi taşınabilir hava kompresörü

REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Einhell taşınabilir kompresör ile bugün arabanın lastikleri şişirdik gayet güzel çalışıyordu akü olarak kendi markasinin matkabiyla aynı ürünü kullanıyor almak isteyene tavsiye edilebilecek ürün
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Lastik hava takıntısı olan ve yıllardır ayak pompası ve çakmaklıktan çalışan mini-kompresör kullanan birisi olarak yeter artık deyip bir adet Xiaomi de ben aldım bugün:⁠-⁠)
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Eveeeet aslında video çektim bu test için ama sonra hem istediğim gibi olmadı görüntüler, hem de bir sürü yapılmış zaten video var diye yayınlamaktan vazgeçtim =)

Şişirme performansı büyük ihtimalle lastiğin boyutuna ve ne kadar düşük basınçtan başlandığına göre değişiyor.

Full dolu şarj ile Vespa ile başladım.
    Arka: 120/70 12: 1.4 bar'dan 2.0 bar'a 46 saniyede geldi. (20psi > 29psi)
    Ön: 110/70 12: 1.3 bar'dan 1.8 bar'a 42 saniyede geldi. (19psi > 27psi)

Sonra RS'e geçtim. Önü normal şişirdim
    Ön: 120/70 17: 2.0 bar'dan 2.3 bar'a 33 saniyede geldi. (29psi > 33psi)
    Arka lastiği gerçekten inik bir lastiği ne kadar sürede şişirir diye elimle indirdim denemeden önce.
    Arka: 180/55 17: 1.3 bar'dan 2.5 bar'a 6 dakika 25 saniyede geldi. (19psi > 36psi)
    Evet 6 dakika 25 saniye =)

Daha Vespa'nın arka lastikteyken turuncu yaktı şarj ışığı, full dolu başladığım halde. RS'in arkaya geçtiğimde kırmızı yanıp sönmeye başladı, sonra 1.8 bar'a geldiğinde bir anda kapandı ama 2-3 saniye içinde kendi kendine geri açıldı ben de devam ettim. Yine RS'in arkayı şişirirken bir yerde durdurup ucundaki adaptörü çıkardım, doğrudan Xiaomi'nin çevirmeli ucunu siboba bağladım ama çok da değişen bir şey olmadı. RS'in arka lastik 1.5'e geldiği anda sesi de biraz değişti sanki aletin zorlanıyorum der gibi, biraz da o yüzden durdum arada, durmuşken işte o adaptörü çıkardım vs 3 seferde şişirdim, ama beklemeler açılıp kapanmalar falan hepsini düştüğüm durumda süre 6 dakika 25 saniye.

Bunlar bittikten sonra otoparkta yandaki RS'in lastiklerine de 0.3'er bar falan ekledim, kapanmadı tekrar. Şarj konusunda garip olsa da en azından daha iyi bir sonuç verdi. Ama büyükçe bir lastiğiniz varsa ciddi anlamda indiyse süreler bu şekilde. =) Hİçliğin içinde motoru yürütme kabiliyeti sağladığı için yine çok iyi bir cihaz ama yanında onun için bekleyen powerbank bulundurmak ve süre konusunda da hemen şişirmesini beklememekte fayda var.

Benim cihaza özel tırtlık da olabilir tabii ki. 2 yıldan biraz fazla oldu alalı. Toplamda 10-12 kere pist gününde kullanmışımdır, orada da ön 1.9 bar arka 1.6 bar çıkıyorum, bu basınçların biraz altına indirip bununla şişiriyorum. Gün bitince da ön 2.2 arka 2.4 gibi yapıp çıkıyorum. Evde çok fazla kullanmadım 2 yılda 4-5 keredir. Yani aleti kullandım ama öyle sürekli çok fazla da kullanmadım.
    espresso bunu beğendi.

Ben gayet memnunum, 2 yılı aşkındır da kullanıyorum. Motosiklette de arabada da kullanıyorum. Formulax da kullandığım için benzinlikte basamıyorum havaya su falan da karışabiliyor diye. 0dan 32ye motosiklet lastiğini 5-6 dk sürüyor. Ama örneğin 20den 32ye falan daha rahat içinde biraz hava olunca. Şarj konusunda çok uzun sürüyor dolması ama bir seyahatte yanına aldığında bitiremezsin
    espresso bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)