Kullanan arkadaşlar var ise batarya ömrü hakkında bilgi verebilirler mi.
Benzinliğe gitmek yerine olduğumuz yerden hava basıncını hem ölçüp hem şişirebiliyoruz gayet kullanışlı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz
Kullanan arkadaşlar var ise batarya ömrü hakkında bilgi verebilirler mi.
Benzinliğe gitmek yerine olduğumuz yerden hava basıncını hem ölçüp hem şişirebiliyoruz gayet kullanışlı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz
ben kullanıyorum memnunum, 3 yıl oldu, 3. yıl sonunda batarya ömrü azaldı motosiklet için hala batarya ömrü yeterli ama artık normal araba için sıfırdan full şişiremiyor lastiği.
1-2dk'da 15 psi'dan 34psi'a asla çıkaramaz. Pist günlerinde akşam iş bittikten sonra 28psi olan ön lastiği 34'e çıkarması bile 2dk'dan fazla sürüyor. Süper hızlı değil, ama bundan şikayet etmiyorum neticede hiçliğin olduğu yerde lastik havası değiştirme imkanı veriyor.
Az kullandığım halde pili ciddi zayıfladı gibi, geçenlerde başka bir konuda da bahsi geçmişti, ondan sonra geçenlerde tekrar kullandım, iki lastiği 3er 5er psi şişirecekken bir anda turuncu ışık kırmızı ışık oldu, üstüne de kapandı. Ya gidip bir yerde içindeki bataryayı değiştireceğim ya da gidip Bosch'unkinden alacağım bilmiyorum, ama uzun yolda güven verecek durumdan çıktı şu an bu şarj meselesi.
Tekrar full şarj ettim, beklerken biraz kaybediyordur ama manyak gibi bunu da eve gelir gelmez sürekli şarjda tutacak halim yok. Tekrar deneyeceğim bir kaç gün sonra, yine çok çabuk kapanırsa bir yoluna bakacağım artık.
ben deneme videolarında 10'dan 35 e 10 dakika civarı gördüm diye almaktan vazgeçmiştim. yüksek ses falan diye şikayet vardı.
uzun değil tabi, yolda ani bir ihtiyacta çok işe yarar ama süreyi ve gürültüyü geçtim batarya performansı böyle ise sıkıntı. 10 günde bir doldurup 1-2 kez şişirmeye yaramıyorsa çok işlevli gelmedi bana.
Bendekini alalı da 3 yıl oldu.
her sürüşten önce evden çıkarken yanıma alıp motorun sele altı bagajına atıyorum, eve dönünce de hemen manyak gibi şarja takıp öyle dolaba kaldırıyorum. şarjında bir azalma hissetmedim ki bazen arabanın lastiklerini de bununla tamamlıyorum, 4 araba lastiğine yetiyor.
Komple inik lastikle hiç denemedim.
şimdilik hala işimi fazlasıyal görüyor, iyi ki almışım dediğim aletlerden, sele altında varlığı bile kafa rahatlatıyor.
Benim tavsiyem bu kadar para vermektense bir adet basınç ölçer kalem alıp benzinlikten hava basıp kalemle kontrol edip doğru basınca ulaşmak çok daha az maliyetli. 1500 TL'ye 50 TL , tabi acil lazım oldumu el mahkum o ayrı konu.
valla ben 15 den 28'e 30 saniyede çıkıyorum daha fazla basmadım zaten 34 ne kadar uzayabilir ki mantığında yazdım bilmiyorum yanlışım olabilir kusura bakmasınlar, bunun alternatifi daha pratik bir üründe bilmiyorum. Varsa öneri arkadaşın işine yarar her pilli aletin kaderi bu maalesef
Bütçe el veriyorsa şunu kesinlikle tavsiye ederim
Bosch EasyPump Elektrikli Hava Pompası Mini Kompresör,
Ben alalı 2 sene olacak. Pil ömrü yavaş yavaş gidiyor.Eskiden tam şarjda 4 araba lastiğini 20 den 30 a çıkartırdı şimdi 2 lastikte şarjı çok azalıyor.
Lastiğim patladığında 0 dan 41'e çıkana kadar bastım kaç dk sürdü bilemiyorum ama uzun gelmemişti. Epey ısınıyor yalnız. Motoru büyüttüğümde hiç basılmamış 21 den 41 e almıştım. Bana fazla gelmiyor nedense.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Aldım pişman oldum çok hava kaçırıyor. Tekrar xiaomi aldım. Bosch Easy pump'u ilana koyacağım. 1 2 defa ancak kullandım.
varsayalım 0 dan 35 psi a 10 dakikada şişiriyor, bence 10 dakika elinde motor itmekten her halükarda daha iyidir.
Kesinlikle, o yüzden yavaş olmasından yana şikayetim yok zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Yalnız burada başka bir gariplik var, 15'ten 28'e 30 saniye de çok çok hızlı. Hani benim dediğim kadar yavaş değildir eyvallah ama el kadar kompresörün 1 bar basıncı 2 bar'a 30 saniyede çıkarması çok acayip. benim alet bozuk falan mı acaba :D
youtube.com/@bisuruyorum
xiaomi de şarj tamamen bitmeye yakın sapıtıyor makine hedef basınca anında ulaşıyor :D Normalde 19- 20 psi den 35 psi ye gelmesi 5 dk kadar sürüyor. Can sıkıntısından söktüm makineyi ama çinli minli demeyin sanki avrupa malı cihaz söküyorum sandım. Açtığım iyi olmuş pompa basit redüktör sistemli , lityum sabunlu gresle dişlileri ve pompa silindirini güzelce yağladım makine sessizleşti :D Pilleri li-ion 2Ah kullanmışlar piyasada daha büyük Ah'lı li-ion piller var değiştirilebilir sonrasında.
https://www.trendyol.com/robo/4-u-1-...false&sav=true
şöyle bir ürün var İsviçre çakısı gibi mübarek..
Neden çakmak soketine takılan kopresörleri düşünmüyorsunuz? Bauhause'tan aldığım küçük bir pompayı yıllardır kullanıyorum.
3 yıl oldu halen motosiklet ve bisiklet için çok iyi, çok memnunum, zaten araba için düşünmek mantıksız, çakmaklıktan çok iyi iş gören pompalar var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)