2024 Tur Planlaması - Bahar dönemi
Reklamlar
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Selam
23 nisan haftası yola çıkacağım.
motoru satamadıgım için 2k 'lık tura çıkmaya karar verdim. Otellere de baktım, ortalama 600-900 tl arası. ne yazık ki konaklama biraz masraflı olacak. buna çözüm bulamadım. Benzine zaten bi 3 k gidecek; otele de 3-4 k arası gidecek. yeme içme derken bi 10'luk olacagım.
Günümüzde para değil ama ah şu istanbuldaki metal konserleri, bütün bütçemi yedi.
İzmir
Ölüdeniz
Alanya
Mersin
Akşehir
İzmir
3 gün 420 2 gün 350 km civarı yol yapacagım. ns200 le 3.5 günde 1700 km yol yapmıştım problem olmadı o nedenle yoruculuk kısmı problem değil.
Yol aralarında da ugrayacagım yerleri ufak ufak not aldım.
oldcockroach / Metehan48 denk gelirsek bir ölüdeniz-fethiye çıkartması yapabilirz.
Yatağana varınca kapın beni :D Bayramdan sonraki hafta konuşup netleştirelim izin alayım bende :D
Reklamlar
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Yatağana varınca kapın beni :D Bayramdan sonraki hafta konuşup netleştirelim izin alayım bende :D
Yatağanın ne güzel virajları varmış ya
-
Merhaba. Mayıs sonu veya Haziran içinde, Istanbul'dan Arhavi'ye üç iki duraklı bir seyahat planlıyorum. İlk stop Yeniçağa, ikincisi Samsun, son durak Arhavi.
-
Bende bayram öncesi 3 günlük bir tur planı yaptım. 2 motor çıkış Manisa ilk gün Antalya daha sonra sahil şeridinden tekrar Manisaya dönceğim. Ortalama 1300km
-
selsa adlı üyeden alıntı
Yatağanın ne güzel virajları varmış ya
Neredeymiş bu virajlar.Bayramda gidince tespit yapayım.İlla motorla giderim bir gün.Geçen yaz Yerkesik üzerinden Akbük tarafına giderken güzel yollar vardı acayip manzaralı.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Neredeymiş bu virajlar.Bayramda gidince tespit yapayım.İlla motorla giderim bir gün.Geçen yaz Yerkesik üzerinden Akbük tarafına giderken güzel yollar vardı acayip manzaralı.
Yatağan, çine virajları diye geçiyor sanırım.
-
Orayı yatağana gitmek için sürekli geçiyorum.Gökbel vadisinde konuşan kayaların o bölge güzel.Ben aabayla bile kayaları seyretmekten yol gidemiyorum.Peri bacalarının başka bir versiyonu.
-
radyal olmayan lastik ve 125 lik motorla virajlar inanılmaz zevkli :D
-
Malesef beni passlıyorsunuz :D önümüzdeki hafta izin alamıyorum :D @arndiol
-
Temmuzun ilk haftası italyanin güneyinden girip kuzeyine alpleri de kapsayan 2-3 haftalik bir tur planlıyorum. Vize problemi olmayan yol arkadaşım yok. Kafama göre takilacagim gibi
-
Merhaba arkadaşlar..Tur sayılmaz ama buraya yazmak uygun gibi geldi.
Alacati- Çeşme civarindayim şuan.
Normal rota olarak yarın İzmir-Akhisar üzerinden Bursa yapmayı düşünüyorum otobana girmeden..
Yorgunluk durumuma göre veya anlık kararla Ayvalik-Burhaniye üzerinden gidebilirim( yolu daha uzatacagindan ayvalık bir gün konaklamali olacak bu durumda)
Şuraya da kesin uğramalisin dediğiniz yer varsa değerlendirmek isterim..
Tanışmak, beraber gazlamak isteyen arkadaş olursa görüşebiliriz.
Motor 250 lik seyir hızı 100-130 aralığındadir..
(Sarjim bitebilir..bı makine ayarlayip akşama okuyabilirim mesajları)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)