2024 'ün ilk gurme gezisini yapmış bulunmaktayım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerine sağlık güzel olmuş sakarya da keşke sakarya park a da uğrasaydın sakarya nehri kenarında
güzel yerde yemişsin döneri o civar eskiden sakarya nın düğün ticaretinin döndüğü yer kötü mal satan olmaz tam karşısında büyük bir lokanta sokak başında da meşhur bir yer daha var yani o mevkide ayakta kalmak için kaliteli iş yapmak zorunda gittiğin yerde çok eski bir esnaf afiyet olsun
-
F54 adlı üyeden alıntı
tekerine sağlık güzel olmuş sakarya da keşke sakarya park a da uğrasaydın sakarya nehri kenarında
güzel yerde yemişsin döneri o civar eskiden sakarya nın düğün ticaretinin döndüğü yer kötü mal satan olmaz tam karşısında büyük bir lokanta sokak başında da meşhur bir yer daha var yani o mevkide ayakta kalmak için kaliteli iş yapmak zorunda gittiğin yerde çok eski bir esnaf afiyet olsun
Ada kebapçısı yanında rumeli köftecisi diye bir yer vardı . Tam karşısında bir tane daha dükkan var .Bir önceki gelişimde de buraya gitmiştim. Ne desem geri çevirmediler .
Sakarya parkı bir dahaki sefere ziyaret ederim artık ama güzel de görünüyor netteki fotoğraflarda .
Teşekkürler
-
İmkanı olduğu halde bile evde hımbıl gibi oturan motorcu bizden değil. Gezen motorcuları seviyorum. Helal, güzel bir gurme gezisi olmuş.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
İmkanı olduğu halde bile evde hımbıl gibi oturan motorcu bizden değil. Gezen motorcuları seviyorum. Helal, güzel bir gurme gezisi olmuş.
Bugün tam bir bahar havası vardı soğuğu hiç hissetmedim diyebilirim ama dominar bayağı sıcak çalışan bir motor bugün bunu anladım :D ayağıma gelen sıcaklığı bu havada hissettim yazın umarım yanmam :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)