Evimin dibine kadar gelmişsin. Bulut Motor eve 500m. Bir kahve ısmarladım guk deseydin Dün işe gittim öğleden sonra, senin lastikçinin önünden geçiyorum. oradaydın belki de...
Evimin dibine kadar gelmişsin. Bulut Motor eve 500m. Bir kahve ısmarladım guk deseydin Dün işe gittim öğleden sonra, senin lastikçinin önünden geçiyorum. oradaydın belki de...
Hey maşallah tekerinize taş değmesin, ben daha 150km yol için soğuk diye gitmiyorum insanlar git gel 1000 km'yi deviriyor Hafiften heveslendim, Cankurtaran soğuğundan tırsmasam bi' koşu Ankara'ya gidip geleceğim de yemiyor
Yine güzel gezmişsin Kaan'cım.
Ellerine sağlık.
Paylaştığın için teşekkürler.
Dikili'ye gidicem bilseydim takılırdım peşine :(
hoşgeldin abi görüşsek pek şık olurdu yolun açık olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ben Kıbrıs'a okumaya geldim abi sen bizim oralardan geçmişsin ya
Long Beach tarafındaydım. Kalabalıktık, çok eğlendik ama trafiğin bize göre ters olmasından kaynaklı orada motor sürmek istemezdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
İzmir'e yerleşeceğim gibi görünüyor. O zaman bol bol görüşürüz.
İzmir candır. İstanbuldaki gibi bir sosyal hayat yok ama heryere yakınsın Bodrum 3 saat :D Eski foça , seferihisar , kuşadası dibinde zaten.
İlk cümleyi kıskandım vallaİzmir'e yerleşeceğim gibi görünüyor. O zaman bol bol görüşürüz.
Hocam bu buz motorda lastik değişimi ne kadardı acaba bugün aradım değişim için 600 lira istedi motorda hep böyle pahalı mı,arabada 250 liraya değiştiriyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Başka alternatif önerebileceğiniz bi lastikci varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)