Evet Eski zamanlardaki hac seyahatleri gibi.
Hele dönüşte gece 2-3 gibi saatlerdeki metrobüsler çok eğlenceli oluyor, metrobüste herkes o saatte kafa 5 milyon olunca herhes birbirinin halindne anlıyor, nedense çok fazla hırt tipler de olmuyor, klasik kadıköyde içen tayfa oluyor, gün içindeki metrobüs seferlerinden daha rahat oluyor aslında.
Bana kalsa hiç ehliyet vermemek, üstüne de psikiyatrik değerlendirmeye tabi tutulması gerekir ama bana kalmıyor işte.
İçin, içelim herkes içsin; içelim güzelleşelim. Bir goca Moğla'lı(Muğla'lı)der ki; İçipdurum, içipdurusun, içipduru, içipduruz, içipdurusunuz, icipdurular 😂emme eve taksiye minip öyle gidin bizimolan, motura minmen gari😊
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Alkol vücuttan büyük oranda solunum yolu, nefes ile atılır. Bu nedenle kandaki alkol seviyesi, geçen süreye göre, kişiden kişiye farklı değerlerde olur. Vücudu iri, solunum kapasitesi yüksek, karaciğer vs. organları iyi çalışan ve yeterli miktarda su alan kişide kandaki alkol değeri daha hızlı düşerken, adem elması çıkık, 32 beden, tüy siklet ve sinirli tiplerde seviye daha uzun süre yüksek kalır.
NŞA bir kadeh rakı 2 saat sonra 0.50 promil altı alkol çıkaracak seviyeye düşebilir.
Ara sıra yanına takıldığım eczacı bir ahbap vardı oradan biliyorum. Eczaneden "mavi hap" isteyenler de hep bir arkadaş için isterler.
Hatta bir keresinde bayan kalfaya derdini anlatamayan bir amca kendisine ilacı almasına yardımcı oldum diye sonraki hafta benim için bir çuval ceviz getirmişti eczaneye. Amca altmışından sonra kendinden 20-25 yaş küçük biriyle evlenmiş takviye kuvvete ihtiyaç duyuyor ama söylemeye utanıyordu. Ben de durumu çakozlayınca raftan alıp vermiştim.
Yarın akşam 13-14 kişi ailece Kadıköy e Rakı-Balık için gideceğiz. Rezervasyon ile 2-3 gün önceden ararsan zar zor yer bulunuyor. Rezervasyonsuz ancak bir masayı kalkarken yakalarsanız. İnanılmaz kalabalık. Bu arada mesela Yeni Meyhane fix menü kişi başı 900 TL. Keyif işleri gittikçe zorlaşıyor. Bir akşam dışarı çıkmak 2 oğlum ve eşimle neredeyse 5.000 TL.
geçen ay kadıköye gittim; paran olsa da olmuyor onu fark ettim :D
saat 6da bir mekana oturduk kimse yoktu. 8 gibi canlı müzik olan bir yere geçelim dedik. kalkarken bizim mekanda insanlar oturmak için sıra beklıyordu.
1.5 saat tüm kadıköyü turladık, oturacak 1 tane mekan bulamadık, heryer agzına kadar full. Sonradan ögrendim ki bu tür mekanları 6-7 gibi önden gelip parselliyorlarmış 10da başlayacak canlı müziği beklıyorlarmış, braz daha düzenli yerler rezervasyonsuz almıyormuş. sıçarlar dedik beşiktaşa döndük :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Arkadaşlar 33'lük bira olmaz. Bira dediğin litreler ile ölçülür. Lütfen dış güçlerin oyununa gelmeyelim. Miller da bira değildir, içmeyelim içirmeyelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)