24/12/2023 İzmir Karagöl Gezim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorsuz da olsam şaka maka ben de Perşembe gününden beri İzmirdeydim. Pazar akşamı döndüm İstanbul'a. Güzel gezi olmuş, umarım bir gün beraber süreriz.
-
Güzel Gezi, Karagöl güzeldir... Keşke daha çok fotoğraf çekseydiniz.
-
karagöle her gittiğimde piknik ve ana baba günü idi. o nedenle o yolu cıkmaya değmez diye hiç cıkmadım motorla
iyi donmamışsınız :D
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Motorsuz da olsam şaka maka ben de Perşembe gününden beri İzmirdeydim. Pazar akşamı döndüm İstanbul'a. Güzel gezi olmuş, umarım bir gün beraber süreriz.
Abi senin burda olduğunu bilsem motosiklet ve ekipmanı ayarlar çağırırdım senide.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Güzel Gezi, Karagöl güzeldir... Keşke daha çok fotoğraf çekseydiniz.
Toplanma aşamasında konu motovlog, instagram motosiklet sayfalarına geldi. Ben dağ yollarını seviyorum ve genelde dağ yollarına çıkmaya çalışıyorum planlı çıktığım ilk gezide daha iyi bir tanıtım yapacağım inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
karagöle her gittiğimde piknik ve ana baba günü idi. o nedenle o yolu cıkmaya değmez diye hiç cıkmadım motorla
iyi donmamışsınız :D
Aslında biz oradayken çocuklar için etkinlik vardı. Ziyaretçi yoğun olmasına rağmen gölün karşı tarafları boştu. İnsanlar gitmeye üşendi sanırım Dün hava çok soğukta değildi, sadece yukarılar biraz serindi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)